- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
petrinho #2611 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom neked megmondani. Úgy tudom, hogy az Asrock nem ad a lapjai mellé tuningprogramot. Ők csak stabil lapokat adnak, de általában nem tuningról híresek ezek a lapok. (Kivétel:939SATA 2...) Ha az alaplapon nincs fesz állító tuning csip, akkor nem lesz tuning. Nézd meg a neten.
-
NFree
addikt
válasz
petrinho #2611 üzenetére
Hát szerimtem ha az alaplapod nem engedi eleve a fesz állítást akkor lehetséges progival sem fog menni. Próbálj bioszt frissíteni , hátha utánna lessz némi siker de szerintem nem biztos, eggyetlen megoldás van , próbáld húzni a prockót s megy ameddig megy alapfeszen (úgymond)
hátha meglessz a 3ghz s az akkor már nem olyan rossz.Más
délután bedugom a fagyiba a prockót meddig hagyjam benne? 24h 48h esetleg tekerjek rajta egy kicsit amit bír?
Remélem utánna még életképes lessz
Esetleg ha kivettem, mennyi ideig ne háborgassam? 12h vagy hajszárítóval melengessem 1 órát s ha esetleg keletkezik benne pára kiszárad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő