Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
560-as fsb nem rossz.
Lehet összejön egy 6550, összetenném én egy 7*500as értéké is. De ha már megjön a lap, mindenképp kitolom a szemét a cerkának is. 
Rég volt már ez a teszt, de valahogy úgy volt, hogy 800, 2000, és 3000, mivel 2*2gb-ról an szó. Valamelyik fórumban írták, hogy mit állítsak. Talán mág gorneckkel egyeztettem priviben. De a dos-os memteszttel is teszteltem és ott is lement több mint 5 egész kört. Szóval a ram 1000%, hogy jó, inkább az a gond, hogy a lap meg a ram szereti egymást.
Ha minden igaz jön majd 2*1Gb Kingmax 1066 is, minden összeáll egy jó kis teszthez.
-
krammerka
őstag
Szia Zoli!!! (lipi)

Zozoka: persze,lehet vele együtt élni,azzal nincs gond
.Viszont akkor ha biosban beállított az a fesz,akkor nem is annyira vészes,terhelés alatt gondolom 1,3V körül van a dropp miatt.
csak b@ssza a csőrömet,mert az jó deszka ami neked van,kellene hogy menjen "rendesen",persze ez sem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple MacBook
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Lehet összejön egy 6550, összetenném én egy 7*500as értéké is. De ha már megjön a lap, mindenképp kitolom a szemét a cerkának is. 

.Viszont akkor ha biosban beállított az a fesz,akkor nem is annyira vészes,terhelés alatt gondolom 1,3V körül van a dropp miatt.