- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Ezúton kívánok minden Kedves Fórumtársamnak,Barátomnak Békés,Boldog Új Esztendőt!!!
-
krammerka
őstag
volt ilyen,igen.
Lipi barátom volt(van) ennek a fogyókúrának a kitalálója
Akkor alakult ez ki,amikor még E21xx-es procikkal nyomtuk,a 21xx-es topikban,ami még működik is,csak ki lettünk onnan tessékelve.
Eztán hozta létre asszem shteer kollega,az új topikunkat,ami azóta is működik:[link] -
krammerka
őstag
éheztetem a celeront:3400MHz/1,152V
Ez -0,13V az alapfeszből,és +1GHz az alapórajelhez képest -
krammerka
őstag
Szép Karácsonyt Mindenkinek!
Jó reggelt!Érdekes ez a cerka,nekem már a 3. deszkában csücsül,és mégse lehet belőle többet kihozni.
371MHz és vége,ha 2V-ot kap akkor is
Ezzel szemben a kissebbik cerkám amit nagyon szerettem,simán ment 400MHz felett.............pl 445MHz
Több mint 1 évig ment 100% túlhajtással,ez volt 24/7:8x400 -
krammerka
őstag
csináltam egy tesztet az EP31-es deszkával,ime:[link]
Egész jónak tűnik.EP45-s deszkában sem ment jobban.........Valamiért nem tudom ide berakni úgy a képet ahogy azelőtt csináltam,kint volt egy kis kép és ha rákattintott az ember,akkor megjelent nagy méretben.
-
krammerka
őstag
az a 3200-as amit vettél,jobban megy mint az enyém,ha jól emléxem annak 375MHz körül volt a valid
Nállad lesz az 400 felett is,de azért 2,2.....2,3V volt fölé ne nagyon menjél,nehogy sok legyen neki
A bor: Egészségedre!!!
Szilveszter: valszeg itthon,nem megyek sehova(okom nincs mulatni)
A fiam meg ilyenkor karácsony táján nemigen szokott uncsizni -
krammerka
őstag
nekem 2db E3200-am van,abbol az egyik megy 4380-at,a másik meg 4450-et
Lipi: na végre,legalább nem kell akkora pénzt befeccölnöd egy prociba(Q9550),és meglásd amire Te is használod,arra bőven sok is lesz............
Azért egy csodaszép eredményt elvárok Tőled,mint 1.számú szaktekinély,akitől tanultam sokmindent,és nőttem fel a keze alatt -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
na srácok,átült a cerka egy EP31 DS3l deszkába,elsőre egész jónak tűnik,teszt majd késöbb.............
-
krammerka
őstag
Hogy sikerül ennyire egyforma teljesítményű procit gyártani?
,és az fsb wall?
Ugyanazon mhz-n elhal mindegyik(majdnem mind) -
krammerka
őstag
válasz
Mitch_01 #1096 üzenetére
sztem azért túlzás,hogy alázza pl az E8600-at,de tény hogy nagyon jól mennek,és simán ár-érték arányában verik a mezőnyt.
Fesz emelés nélkül,gyári hűtéssel is ki lehet hozni +1000MHz-t szinte mindegyik cerkából,ezt sok cpu-ról nem lehet elmondani.A WR lista meg vmiért szivat,mert felrakom az eredményt,ezek meg törlik már harmadszor is.
Pedig minden ok vele,semmi trükközés vagy ilyesmi,még Brumi kollega eredményét is törölték.Ez lenne az:4452MHz
-
krammerka
őstag
válasz
adequate_cou #1058 üzenetére
Tuning nélkül nem sok beállítást tudnék javasolni,a proci alapon hozni fogja a névleges teljesítményét,mintahogy a ramok is.
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Szia!
A Vid ezeknél a prociknál jellemzően 1,25-1,28V környékén mozog,ez alatt még nem találkoztam E3200-al.
Viszont alapfeszen(Vid 1,275V) az enyém simán hozott még +1400MHz-t,ami elég becsületes szerintem:[link]
Illetve ez még alulfeszelve is van,mert a dropp miatt kevesebb picivel. -
krammerka
őstag
A P31-es lapodban ez szép teljesítmény.
Egy komolyabb lapban valószínű kissebb feszen is hozna,nagyobb eredményeket.
Nekem elsőre EP35 DS4 lapba ment nagyon jól,majd átraktam G31-be,ott már azért volt -200MHz.
4008@1,344V/EP35 DS4
Az EP45 DS3P-be ezt még nem sikerült elérnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest