- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz shteer #46001 üzenetére
40 fok + a konyhán hozzájön 10-15. Pihenő idő nincs, WC-se nagyon, betegen is dolgozni kell, estére kész vagy... (minden nap 200 lángos a nyitó, ezt olvasztod ki, adod el még meg nem kel az új) mást sem csinálsz egész nap csak lángost meg palit, kurva monoton.
Gyuri27
De az éves meló, itt meg a maradék 9 hónapban meg allig van velemi, néha egy rendezvény...
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz shteer #46009 üzenetére
Mert ha még, kezdetektől írta volna, hogy újított vasakat.
Nekem ilyenek voltak az asztali főgépeim nagyjából:
C-128 + Floppy + nyomtató
Cyrix 6x86MX (MMX-es) + 14 monitor színes, Fujitsu mátrix nyomtató, CD.
Asus P2B + S3 8 MB + Voodoo 2 + Ensoniq/Creative SB PCI128
AMD Duron 700 MHZ, Acorp KT133A Chipset, 128 MB RAM, 20 GB HDD, először egy noname homályos Geforce 2MX, majd egy Asus, 15 Belinea monitor, CD író.
Csere 1100 MHZ Duron-ra. 128-ról 256 MB-ra memória bővítés, Inno Geforce 3 64 MB DVD író.F34R
Igen szakács, inkább pizzázok többet, de elvagyok a konyhán is.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Nekem a sima Geforce GTX 750 tetszik különben, főleg, hogy az ára is lassan beáll majd.
-
8th
addikt
válasz zoltanz #46021 üzenetére
Fúgecc... azt tudod, hogy ezzel a hozzászólással olajat öntöttél a tűzre . Gyuri mindjárt belovagol mint Don Quijote és megvívja a maga szélmalomharcát, hogy az nvidia az egy szar és csak az amd vga a jó.
[ Szerkesztve ]
...
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Még mindíg az alaplapi hdmi csatin agyalok. Nem működik, s a tv-t nem tudom rákötni. Másrészt meg a lapom még több mint egy évig garis, miért ne cseréltetném ki. S most jön a bökkenő..Mit tegyek?
1: vegyek egy gagyi 10k-s alaplapot, ezt vissza gariba, s ha megjön, a 10k-s lapot eladjam 5k-ért
vagy..
2: Vegyek egy 40-50k-s lapot ami jobb mint ez. ez visszajön gariból (egy új) s azt adjam el
vagy..
3: vegyek egy gagyi vga-t annak a hdmi portját használjam
vagy..
4: ha ezt már visszaküldöm..vegyek egy 1150-es lapot meg valami procit hozzá
???????????????????Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz lipi67 #46027 üzenetére
ha marad a rendszer, akkor 1. , ha cserélni akarsz, akkor meg nyuilván a 4.
mivel már te sem tuningolgatsz agyba-főbe, és a teljesítmény se kell, én a 4-re szavazok...valami kis i3-as procit bele...aztán elmuzsikál az neked szépen, csendben
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
eddig 1-es és 4-es. x
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
jegyeztem!
(#46034): Én is ezért cseréltem le a 2600k-t. 2100-as, 8GB Team Xtreem, igp és kb mindenre jó volt.
Csak ugye most a HDMI.Lehet, hogy lesz belőle egy 1150-es lap, valami i5, oszt csókolom. De ha marad 1155-ös, akkor ..majd meglátom.
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
Azon tűnődöm, hogy vajon a moderátoroknál alapfeltétel a humorérzék teljes hiánya?
"Ha tehát a Microsoft a Bing útján, hirdetéseken vagy valamilyen árukapcsolásos, alternatív módon próbálna bevételhez jutni a Windowsból, akkor azt lényegében már a mostan piacon lévő változattal is megtehetné, a feltételek többnyire adottak."
A mostan piacon lévő résznél rendesen ledobta az agyam az ékszíjat és beraktam egy képet és egy smiley-t. Törölték a hsz-t. LOL
...
-
8th
addikt
...
-
zoltanz
nagyúr
Azt sem értem a Hardveraprón miért nem lehet korlátlanul meg hosszabbítani egy hirdetést. Aszem 4 hét és lejár... Most az egységsugarú usert szívatják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...