Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Könyvmoly lehet a Samsung következő hajlíthatójából
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
(Még mielőtt elvinném valami számítástechnikai boltba, megszeretném kérdezni véleményeket)
Lenne egy olyan gondom, hogy nem indul el a gépem.
Kipróbáltunk egyenként minden egyes alkatrészt másik gépben(kivéve az alaplapot és a procit), minden remekül ment.Hétvégén kitakarítottam a gépemet, kiszedegedtem minden egyes alkatrészt, és kifujattam a port valamint porszívóval kiszivattam... és amikor kiszedtem a proci hűtőt akkor úgy raktam vissza, hogy a hűtő "zsír" vagy a hővezető "zsír" meg volt száradva.
Utólag elég nagy hibát követtem el, hogy így tettem vissza, de márkéső.Na most szarintem vagy a proci éghetett le, vagy az alaplappal történhetett valami.
Kérdésem, leéghetett a proci pillanatok alatt, úgy hogy nem vezette át a hőt a "zsír" a hűtőre, vagy az alaplapnak történhetett valami baja?

Előre köszönöm válaszaitokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen monitort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Éjszakai műszak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest