Új hozzászólás Aktív témák
-
Membrán
tag
válasz
balkoger #796 üzenetére
Köszönöm a választ. Elnézést ezért a láma kérdésért. Nekem ez a lap még új. Meg kell tanulnom a BIOS-át. Még egy nforce2-es alaplapom van 2600-os Sempronnal. SATA vinyót is most vettem először.
A CD-ROM volt elsőre állítva a boot sorrendnél. A SATA is natívon volt, ezt is átállítottam.
Most jó.
A fórumban sokan panaszkodtak a hűtőbordákra. Valóban kicsik. Mondjuk kár, hogy az intel ezt a régi chipsetet rakta az alaplapra. Nem hiszem el nem fért volna rá egy picivel jobb, kevésbé melegedő. Maximum 1-2 ezressel többe került volna. -
Membrán
tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy ilyen lapot. Meglepett milyen jó.
Olyan gondom van, hogy csak optikai meghajtóval hajlandó bootolni.
Mindegy milyen sata vagy ide, csak legyen rádugva.
OD nékül nem lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged