Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• valenc

tag

válasz CirrMee #11669 üzenetére

Köszönöm szépen :R Gondoltam hogy emelni kell majd fesz.-tMég olyan kérdésem lenne hogy memóriával nem kell babrálni?Nekem most 1320Mhz-re van beállítva mert amikor emeltem a bclk-t vagy nemtudom már mi hatására de felugrott 1500-ra és azt nem bírta :D Az értékekből nézve az imc-t kell akkor jobban húzni? :R

Mekker:Köszönöm szépen a részletes leírást gyakorlatilag amit a memóriáról írtál abba bele is futottam de így már értem mit kell vele kezdeni nekem is most 6x-os van.E két leírás alapján már nem olyan félelmetes a dolog gyakorlatilag a bclk ill. a szorzóval kell játszani hogy a memóriával ne legyen gond ill. fesz.-t emelni ha szükséges.Eleinte úgyis alapfeszen akarom kipróbálni mennyit bír aztán lövöm be 4ghz-re.

Teljesen más téma:R9 270-em van.Tervben van csere 280 vagy 280x-re.Elég hozzá szerintetek ez a proci így meghúzva? :R

• valenc

tag

Sziasztok!Nemrég sikerült beszereznem egy 1156-os konfigot.I5-750 plusz giga p55a-ud3.Eddig hyper tx3 van rajta és saját próbálgatással most 3,3ghz-n megy a proci.Azért 55 fokra felmegy.A kérdésem a következőValaki tud segíteni aki jártás a tuningban?Most szereztem be egy noctua u-12p-t ez lesz rajta és szeretném stabilan 4ghz-re felhúzni de nemtudom mit hogy kéne állítani.Fesz.-t még nem mertem neki adni.Nagyjából olvasgattam a fórumban hogy milyen beállításokat használtak de nem juttotam dűlőre.Kicsit bonyolultnak néz ki a dolog és nem akarom tönkretenni :D Köszönöm előre is válaszokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák