- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envy06
tag
sziasztok!
Lenne 1 Lámaságom! Szóval összeraktam a gépem már csak memória hiányzik bele, beindítottam a gépet , kíváncsi voltam működnek -e az alkatrészek és mennyire lett halk a gép kb 20 percet járt és a Proci ( I7-860, P55A-UD4) túlmelegedett és kikapcsolt a gép magától!
Kérdésem az lenne, ha ennyire túlmelegszik a proci akkor keletkezik benne valami sérülés?
Köszönöm!
-
envy06
tag
helló!
Gigabyte UD4P, i7-860,- hoz megfelelő ez a ram:
Corsair XMS3 PC memória 2 x 2 GB DDR3-1600 PC3-12800 CL8 i7 (CMX4GX3M2A1600C8) ?
Köszönöm...
-
envy06
tag
alaplapom giga p55a-ud4 , 5850, i7-860- ehhez már érdemesebb 1600 -as ramot tennem? köszi
-
envy06
tag
Sziasztok! i7-860 -hoz mien ram ajánlott??? 1333Mhz, vagy jó az 1600 Mhz- is?
köszi
-
envy06
tag
ok rendben, de mienk ez a hatalmas szabályozás könyörgöm! Még az óvodában is lehet repetát kérni miután megetted a kaját
! ha valami őrült nagy baromságot kérdeznék, vagy nem a témához illene, vagy bárkit megsértenék akkor ok ! hmmm Bocs!! odafigyelek a szigorú Törvényekre! Én nem régóta vagyok itt de tök jónak találom ezt az oldalt , jól el lehet dumálgatni és infókat szerezni, most ha ez annyira nagy vétek..... NE haragudj, de ha nem tetszik ne válaszolj, ha másnak is ez Baj akkor összeszedem magam az érthetetlen szabályozás miatt!
-
envy06
tag
Én i7-860-asra : Zalman CNPS10X Quiet , hűtőt fogok venni! Vélemény? köszi
-
envy06
tag
köszönöm a sok válasz
!!! ha már itt tartunk 1 procinál mi a max hőmérséklet amin már "nem kéne, hogy legyen"?? és ienkor mi történik? kikapcsol a gép, vagy károsodik a proci???
-
envy06
tag
sziasztok! i7-860 -as tulajt kérdeznék, a gyári hűtője mennyire hangos? jól meghűti a processzort???? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XMLTV EPG letöltő progi
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Spórolós topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest