Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
SimonYana, Zé_Mester , Keldor papa
Köszi srácok majd lessz valahogy
-
NFree
addikt
válasz
SimonYana #2233 üzenetére
és (#2232) Zé_Mester
Igazatok vanbőven elég lenne most egy 5870-is , de sajna akkor is házat tápot kellene cseréljek , erre meg most nincs keret ezért gondoltam , a gtx sli-re + a core i5-re mert akkor kevesebbe fájt volna a váltás, s egy gtx 280-as szintet hozott volna "remélem"
késsőbb meg lecseréltem volna hd 2db 5850-re, vagy attól függ mit hozott volna a jövő "fermi"
csak sajna a lap miatt meghiusul az egész .
Pedig tényleg nagyon ráindultam a i5.re -
NFree
addikt
válasz
SimonYana #2230 üzenetére
Megmondom a frankót , jelenleg nem nagyon vagyok eleresztve, de lehet unoka öcsémnek el tudnám adni a gépet , a vidkari maradna, s akkor kici pénzé ugymond upgradeltem volna i5-re, s kapott volna még egy 98gtx-et sli-be a cumó nyáron pedig két atira cseréltem volna . most hirtelen nincs 140k-m csak egy vidkarira, de egyébként az lenne a megoldás ha a mostani gépbe dugnék egy 5970-et s csókolom 2 évig elég, de akkor vennem kell tápot meg házat
Úgyhogy sehogy nem jócsak koptatom itt a szám, úgyhogy bocsi a topik olvasóktól
-
NFree
addikt
Hát az elég karcsú , pedig idelye lenne már elhagyni a 4ghz környékét , mert addíg amíg itt mozgolódnak ezek a kis drágák addig nem éri meg lecserélni a gépet, meg elvileg ha nagyon maximalista akarok lenni akkor a mostani procik úgymond már elég procilimitesek lesznek a hd5970-el és ez még csak a kezdet, nyárra gyorsulniuk kell a vga-k nak is , ha komolyabb dx11-es gamék jönnek azok a mostani karikkal már lehet izzadni fognak.
(#2226) SimonYana
Sli-t vagy crossfire-t szeretnék -
NFree
addikt
Mondom én lesznek még itt 5ghz-en járatott core i5-ök [Clarkdale 6,76 GHz ]
csak tényleg adhatnának ki hozzá jó lapot ami tudja a 2x16pcie-t legalább , meg egyébb nyalánkságok.
-
NFree
addikt
válasz
Rover623 #2212 üzenetére
Szivesen elbeszélgetnék erről , mert jó a meglátás sajnos erre lenne szükség. lopni csalni s nyomorba dönteni embereket ez sem szép s európai
De nem a topikban(#2211) SimonYana
Már el is terveztem , hogy kis beruházással megúsztam volnacsak aztán ahogy nézegettem a lapokat elvette a kedvem a dologtól. Nem tud gigából egyik sem 2x16 pcie-t
-
NFree
addikt
válasz
Rover623 #2205 üzenetére
Szerintem pont emiatt kéne ilyesmiről többet beszélni mert , még az emberek el sem kezdenek rólla társalogni pedig szerintem fontos lenne, mert addig nem lessz változás amíg az emberek nem is beszélgetnek egymással ezeken a dolgokon.
Az Igaz , hogy nem itt a topikban kell ilyesmit megtárgyalni
Más
Mennyire mennek ezek a core I5-ök 24/7-re hamár , elvileg a 4.4ghz alpnak számít?
És azonos órajelen menyi az elmaradás a I7-hez képest ?
Érdemes megvenni a Socket 1156 i7-eket? azok mennyivel butábbak a normál i7-el szemben?Így hirtelen ennyi lenne a lama kérdésekből
Szeretnék lassan váltani , de annyira nem követtem az eseményeket , hogy fingom sincs ezekkel a hardverekkel mi a helyzet.
-
NFree
addikt
(#2168) MrPG8 (#2171) Cane
Oks kösz szépen srácok nem tudom , hogy lesznek a dolgok de akkor úgy látom nem fogunk mellé nyúlni
-
NFree
addikt
Hali bocs a hülye kérdésér , de röviden lökne nekem választ valaki
[I5-750 2.66GHz] erről a prockicskáról kellene infó
mit bírnak, stb , megéri-e?
és hogy esetleg ez a deszka jó lenne-e alá: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest