- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sid.:Rc211v #7002 üzenetére
Köszi.
-
Főcske
tag
válasz
sid.:Rc211v #6982 üzenetére
+1 a Giga P55A-UD4-re.
Ment PÜ!
-
peetmaster
senior tag
válasz
Igen, ezért is éri meg, mert az UD4 egy tizessel drágább és nagyon elenyésző a különbség, sőőőt. Ahogy dangerzone kolléga is írta, az "A"-s jelölésű csak USB 3.0-val tud többet, annak meg jelenleg nem sok értelme van. Ha a rendszerventik szabályzóra vannak kötve, akkor egyértelműen ezt kell választani 28k-ért!
Nem volt még MSI lapom, inkább Gigabyte párti vagyok, de számomra is elég csábító.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
A 3 rendszerventit is tudod egyenként szabályozni a biosban.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
sid.:Rc211v #6978 üzenetére
Elég megbízhatók, nem olyanok, mint 3-4 éve, nem kell tőle ódzkodni, de a P55A jelzésűt nem ismerem, nem tudom miért drágább a sima P55 GD65-től, ráadásul a bordák is kisebbe, de attól jó persze.
-
peetmaster
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #6978 üzenetére
Ha itt 1-2 hozzászólással visszább olvasol, akkor láthatod, hogy másnak is a GD65-öt ajánlják.
Én is nézegettem róla teszteket és jókat írnak róla. 1-2 helyen még a Gigabyte P55A-UD4-el is összevetik és kb. pariban van a két lap. A Bios-a szintén nem bonyolult, ha tuningra szottyan kedved. Úgyhogy egy i5 750 alá tökéletes választás lenne! Dobsz még bele 2x2GB 1600-as Kingston HyperX Blu-t, aztán kész is van.
Szerk.: személy szerint annyi a bajom vele, hogy csak 3 rendszerventi csatlakozó van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest