- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
az ud4-en van
jobban felszerelt, a proci körüli feszültség ellátás is stabilabb, meg maga a lap is egy picit magasabb kategória mint az UD3.
én a helyedben nem szórakoznék külön kártyán meg olcóbb lapon, megvenném ezt és ennyi.a Mushkin-okkal nem lesz gondod, árba sztem a 25.500 nagyon korrekt, ha azt nézed, egy mezei kingmax 2x2 ram kerül majdnem ennyibe
a cl7 vagy cl akármennyi sztem tök mindegy, ha lesz tuning akkor nincs jelentősége -
Zé_Mester
őstag
a Mushkin-nal nem lesz gond, árba is korrekt a 26e.
a lapos kérdés viszont.......
én inkább vennék egy Gigabyte GA-P55A- UD4 lapot, 40e pénz, és ezen van FireWire csati.
igaz ~9e-rel drágább mint az UD3, de ebbe nem kell külön kártya, meg egy picit jobban is van felszerelve.Geil-t annyira neee....abból talán az egyetlen normális ram, a 2133-as EVO
de ez csak az én véleményem -
MrPG8
aktív tag
Menniybe kerül az a kit?
Nekem Geil 1333 CL7 (1.5V)-om van de simán megy 1600 CL 7-8-8-20-ban (1.65V). Ha esetleg olyat be tudsz szerezni, az jobb választás lehet.
Másik lapot néztél, mert ha 3ezernél több a különbség, akkor érdemesebb egy FireWire kártyát beszerezni.Szerk.: De amúgy felmész Gigabyte honlapjára, megkeresed lapod és megnézheted, hogy kipróbálták-e vele. De nem hiszem, hogy gond lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest