- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Alap esetben hány fokos?
Nekem is gyári hűtőm van, a gyári megoldásokkal.
(Csak kíváncsi voltam rá mégis mit, és hogyan szántak, hozzá. Hát, elég gyenge.)De, alap esetben 35 körüli, prime közben 70-72, de most everestet cseréltem, mert a régi nem igazán kezelte a lapomat, így mintha kevesebbeket mérne, de több órás játékok utáni mérésnél sosem volt 52-55 fölött.
Ha, nincs hűtőpaszta, vagy min tapasz, akkor azt orvosold, mert találkoztam már "szervizben" jó pénzért összerakott géppel, amire a panasz az volt, hogy fagyogat, meg újraindul játék alatt. Alap proc hő volt 80-90 körüli bios szerint, azonnal kikapcs, hűtő le, és semmi sem volt rákenve. Kapott egy kis pasztát és 60 fok alá ment hője.
A tulaj meg lelkendezgetett, hogy milyen ügyesek voltunk, mert mintha kicserélték volna a gépét, olyan gyors és stabil meg minden.Üdv.
-
MrPG8
aktív tag
A hűtőzsír jó, de csodákra az sem képes. 70-80 fok fölé nem kéne mennie. 100-nál meg már problémák adódhatnak.
Valamit gyorsan csinálj vele, vagy vidd vissza a szervízbe, hogy csinálják meg vagy pedig most nézd meg te magad, hogy a hűtő ventije be van-e kötve (azaz forog-e) és hogy rendesen rá van-e rakva. Nem lötyög rajta, nem áll el egyes helyeken... -
kelzsoca
félisten
Ha szükséges a turbo boost megemeli a magot akár 3.2GHz-ig is, az adott feladathoz, ha a többi magra nincs szüksége lekapcsolja.
Az a gyári hűtő éppen elégséges teljesítményt nyújt, én nem tuningolnám az alatta dolgozó procit, és különben is felesleges, hiszen alapon is olyan erős hogy nem tudod kihasználni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged