- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
Na megint foglalkoztam a témával 1 kicsit. Az intel azért adja a ívet a népnek ezzel a Sandy Bridge-vel is.( De kár , hogy ennyire szar most az amd...... ) Új foglalat , új alaplapi chipkészlet , igaz , hogy memória maradt , de szerintem a nagyon alacsony voltigény miatt lesz majd "Sandy Bridge Ready" kitt ami lényegesen drágább lesz mint 1 sima dual chanel kitt és találgatások vannak , hogy a tuning nuku. Akkor viszont felmerül , hogy most had legyen I870 ha kicsit továbbmegyek akkor I7 930. Szerintem 1 Core i5-2400 - t 1 870 még agyon fog verni és az se lesz olcsóbb mint Bruttó 70000 k kezdetben. Meg ha kijön a az új intel akkor a q6600 nevetséges áron fognak menni .....
Egyenlőre itt tartok ......
-
pzske
aktív tag
-
dangerzone
addikt
Mert ha nagyobb feszültségen üzemelnek a ramok huzamosabb ideig, akkor károsítják a proci memóriavezérlőjét.
Persze vehetsz 1,8V-on üzemelő ddr3-as ramokat is, csak akkor utána be kell lőnöd őket 1,65V-ra. Amin meg valószínűleg alacsonyabb órajelen lesznek képesek futni.
De a legjobb megoldás ,ha 1,65V-osokat veszel. Azokkal nem kell bajlódni . -
dangerzone
addikt
Tegnap előtt tettem fel, mert akkor is épp unatkoztam. Mondjuk azért, mert beteg vagyok, és nem nagyon tudok magammal mit kezdeni
Hát valamiért szar a kép. Konkrétan van úgy hogy egy emberből csak a gatyája meg a fogsora jelenik meg. Nemtom mi lehet ez. Lehet újra kéne telepíteni, vagy megnézni, hátha van hozzá valami patch.
Szóval konkrétan erre a kérdésre nem tudok válaszolni. De a 4 magos proci meg az 1 gigás 4890 miatt bízom benne, hogy jól fog menni. -
-
dangerzone
addikt
Attól függ, hogy mire akarod használni. A 860-as támogatja a hyper threadinget , azaz a 4 mag 8 szálon képes dolgozni. Viszont sok alkalmazás egyelőre nincs ,ami kihasználná ezt a plusz erőt.
Videóvágásnál, képszerkesztésnél , tömörítgetésnél jól jön. De ha inkább játszasz a géppel, akkor az i5 750-nel jársz jól, mert semmivel sem lassabb játékokban, mint a 860-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Medence topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Chrome
- PlayStation 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged