- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByBeni
tag
Köszönöm véleményeteket
1440p illetve 4K a célzott amihez a megjelenítő már megvan. Pusztán az fúrta az oldalamat hogy kihajtaná e a két 1080Ti-t, nem e futok cpu limitbe... -
ByBeni
tag
Üdv Fórumtársak!
Érdkelne a véleményetek! Végre akadt időm összedobni a konfigot ami egész jól muzsikál.
Spec.:
Lian Li O11 Dynamic White
i7 5930K (stabil 4,5Ghz
Asus X99 Pro
Crucial "Value" 2*8gb 2133Mhz
Samsung 860 evo 500Gb
(m.2 ssd az ASUS G751-esemből van most átmentve ami gyári samsung illetve a vga is egyenlőre egy hirtelen beesett GTX 1050...)
Corsair TX 850m táp
Véleményetek szerint elbírna két 1080Ti-t? Nem kapott el az RTX láz pláne a viharos kezdeti, tömeges meghibásodások miatt, így inkább egy bevált szériánál maradok. 980Ti-vel sok sli setupot olvastam 5930K mellett és érdekelne hogy 1080Ti ből kettőt kihajtana e -
ByBeni
tag
Bale_E , F e Z o
Köszi a segítségeteket!
Pont az általatok írt "950 Pro és a PM951" lenne az amiről a legtöbb helyen láttam buildet. Bár szemezgetek egyéb gyártókkal is (pl.: Kingston, Corsair) de mellényúlni nem szeretnék!
A support list pedig tényleg már őskövület, semmi frissítés nincs -
ByBeni
tag
Sziasztok!
ASUS X99 tulajok lehet okosabbak nálam ebben mert én már elvesztettem a fonalat a sok support olvasásától...
Szóval, támogatja e az nVME-t?
Rendszer ssd-nek válogatok m.2-esek közül, sok helyen megvétózzák az nvme támogatottságát az említett lapban, más helyen pedig támogatja -
ByBeni
tag
Üdv!
Rendszerválrás miatt gondolkodtam némi tuningon én is.
Jól tudom hogy nem játszik a delid egy i7 5930K procinál? Forrasztva van, nem paszta van a kupak alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest