Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- uleFone Power
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
válasz
KROK640
üzenetére
Persze, 4.0-n készültek a tesztek, csak nem gondoltam volna, hogy a gen3 az a fele.
De ahogy utánanéztem a sebességeknek, igen a fele, így jön ki a 3800-as olvasás.
Egy 2,5"-es 512GB-os Kingston SSD volt az elődje, ahhoz képest természetesen szárnyal!
Az volt a rendszer + egy 2TB-os WD HDD minden másnak. Ritkán játszom, de gondoltam most már ne ez miatt kelljen várnom a betöltésre.
Így most kipattant a Kingston, bekerült helyette ez a 2TB-os "penge", plusz maradt vésztartaléknak a WD. Vettem hozzá azért egy AXAGON 1cm-es hűtőbordát, hátha...
De egyelőre jó lesz az alappal.Üzenem azoknak akiknek RAMPAGE V EXTREME-ük van, hogy megerősítem 477il4 hsz-ét, semmilyen keretes hűtés nem fér el a RAM foglalat miatt és a VGA alatt nem fér el egy 1cm-es gumis felfogatású borda sem.
Szóval aki mégis ilyenen töri a fejét, az küldje más slotba a VGA-t, persze ha ragaszkodik az M.2 gyári helyéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő