- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
válasz
KROK640 #7503 üzenetére
Persze, 4.0-n készültek a tesztek, csak nem gondoltam volna, hogy a gen3 az a fele.
De ahogy utánanéztem a sebességeknek, igen a fele, így jön ki a 3800-as olvasás.
Egy 2,5"-es 512GB-os Kingston SSD volt az elődje, ahhoz képest természetesen szárnyal!
Az volt a rendszer + egy 2TB-os WD HDD minden másnak. Ritkán játszom, de gondoltam most már ne ez miatt kelljen várnom a betöltésre.
Így most kipattant a Kingston, bekerült helyette ez a 2TB-os "penge", plusz maradt vésztartaléknak a WD. Vettem hozzá azért egy AXAGON 1cm-es hűtőbordát, hátha...
De egyelőre jó lesz az alappal.Üzenem azoknak akiknek RAMPAGE V EXTREME-ük van, hogy megerősítem 477il4 hsz-ét, semmilyen keretes hűtés nem fér el a RAM foglalat miatt és a VGA alatt nem fér el egy 1cm-es gumis felfogatású borda sem.
Szóval aki mégis ilyenen töri a fejét, az küldje más slotba a VGA-t, persze ha ragaszkodik az M.2 gyári helyéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Microsoft Excel topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged