- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Pedig minden tekintetben egy X99 jóval időtállóbb és jobb megoldás mint egy Z170 konfigba tenni. Márcsak ugyan azon az áron jobban felszerelt lapot kapsz egy X99-nél több funkcióval. BF3-ban most hogy 4930K-ra váltottam alsó fpsben +5-10fps és akkor csak alapon megy a cpu! Nekem ez még bőven jó lesz majd a köv high end generációig!
Ha neked fontos az igp akkor vegyed azt!
-
MPowerPH
félisten
Jah.. .Azert en kihozok Neked egy rendszert, ugyan olyan minosegben, ugyan azon az aron. Nem tudom a 150 jurot honnan szedted. A tobblet fogyasztas pedig betudhato a +2 magnak. 4.4Ghz pedig boven sok meg a mai napig minden game alatt, nem kell tobb MHz. Azt meg az 5820K is hozza. Onnantol pedig mindegy, milyen cpu van a gepedben. A forrasztott IHS pedig jo dolog, a nelkul itt borulna minden. Egyebkent nem tudom milyen teszteket neztel, en nem ezt lattam. Volt egy irrealis youtube-os video, de arrol aki ert hozza, egybol lejohetett, hogy kamu. A tobbi oldalon mas a helyzet, es ott meg csak ki sem egyenlitettek az 5820K orajel hatranyat. Realisan van kozottuk 300MHz maximum. Defaulton meg 800....
A Z170 melyik ujdonsagatol kell hanyatt vagodni?Kozben nalam is beerett a rendszer, vegre kiszenvedtem, mert a lap is ugy akarta. A 125-os strap miatt a kov. lepcso mar 3250MHz lenne, amit nem tudnak a ramok, leven Hynix van rajta. Kicsit varok, most alakul a ddr4 piac, aztan veszek valami uj szerias samsungal szerelt kittet, azok mennek 3.6GHz-t is, igaz CL18-on.
-
gyiku
nagyúr
szemelyre szabott ajanlatom sasra vonatkozott, neked ha masok az igenyeid, mast veszel.
amugy ahogy nezem arban csak a lapokban van elteres, cpu majdnem egy aron megy, ram ugyanaz, de egy rendes lap a skylake ala is 70k-nal kezdodik.
csak kivancsisagbol: milyen vga-t hajt ki jobban a 6700k, mint az 5820? mert szerintem vga limites lesz mindegyik, ha single cardrol van szo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest