- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
Megjött a Xeon 2620v3as procim (nem ES), egy MSI X99S SLI PLUS alaplapban próbáltam ki. Az alaplap nagyon szívatott csak akkor volt hajlandó elindulni ha a 8 darab RAM bővítőhelyéből az 5. helyre volt rakva a memória egyéb esetben két lehetőség fordult elő:
1. bekapcsolt, minden zölden világított, semmi sípolás semmi jelzés a hiba lehetséges okára. De se kép se hang.
2. Pár másodpercre bekapcsolt majd mintha elfogyna a tápfesz (teljesítmény) elhalványult és leállt minden majd megint bekapcsotl és megint leállt, elhalványult és ezt ismételgette.Ha az 5. slot-ba helyeztem a memóriát akkor probléma nélkül bebootolt, bios minden bejött. Ez nem egy új alaplap egy webshop által használt cuccról van szó (elméletileg lehet használt, kiállított, bármiféle egyéb darab). Jó vételnek tartom 159euróért ha hibátlan.
Mi lehet a baja, normális működés ez? Több évre szeretném venni így biztosan bővítésre kerül majd a memória és akár egy v4-es procival is később. Így jó lenne ha megbízható volna.
más: A bios a "processor specification, info" alatt unlockedet írt a processzora, viszont ez egy nem ES Xeon. Próbáltam állítani a szorzót de az órajel nem változott újraindítás után se. Szóval a Xeon zárt szorzó így nyilvánulna meg? A BCLK változtatásával egyébként változott az órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest