Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH #3443 üzenetére
Igazából azt hittem, már helyrepofoztad a vized.
Nekem sincs időm, ezért sem állítgatnám a gépet, de komoly fórum kérésekre megteszem (ez most már ilyen, lehet részemről is ilyenebb)... ritka pillanat, hogy most itt ülök, teljesen eltolódott a munkám, minden.Na látod én se emlékeztem már minden üzleti dologra, csak, hogy jó batch lett a végére lőve és Sass-nál landolt a jobb 5820k-d.
Ha belefér, 4,6-on van egy régebbi 3200-as mérésem AIDA64-el, azt beteszem:
Szeretnéd, lemérem a legújabbal, úgyis most jött ki, illetve, ha nem stimmel valami, akkor is.
Én is lezárnám, elsőre egyáltalában nem akartam válaszolni
Egy, hogy sokfaktoros, kettő nem új a sztori, három valahol lényegtelen is és nem akarok én ellenségeskedést, egy, amiért én is válaszolgattam, mert nem úgy volt, ahogyan az kívülről látszott, illetve az ajánlások mellé sose felejtsük el, a hátrányokat, mert nem akarok ujjal mutogatást.
Sajnos az az oka, hogy nem akartam egy hibás lap után egy másikat, hiszen én szerettem volna 5820k-t, te is ajánlottad, segítettél egy kb-i BIOS-al. Aztán az se volt jó, utána a Gaming 5P már jó volt, de mégis újraindult, valamiért nem úgy akart működni, ahogy elvárható lenne, miközben egyébként az a lap mint írtam most megy, de már nem volt kedvem még egy lappal próbálkozni. Alapon meg nem vagyok hajlandó használni...
(#3445) drsanya: Nincs probléma, megvitattuk én nem haragszom senkire, felbosszantani meg nem lehet, illetve itt éppen Topikgazda vagyok, nem is tehetem. De személyeskedni sehol sem szabad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged