- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3435 üzenetére
Egyebkent ez sem igaz. A Z170 + 6600K egy nagyon jo alternativa. Egy kozepkatos lappal egy nagyon jo jatekos kombo jon ossze normalis aron. Gamingre a legjobb valasztas, mindenki ezt keri.
Azert, mert valaki onhibajabol csalodott a platformban, es ilyenkor mar megy a koponyegforgatas. Kesztetest ereztem belinkelni a regi hsz -eit, amiket meg regebben sutott el a Skylake topikban. Ugyan ezt csinalta, csak akkor a Skylake volt porondon. De idom sincs ra, meg kedvem se. Mindenki nezzen vissza, ha gondolja, megfogja talalni. Detto ugyan ez volt, csak az ellenkezo oldalon. Azt hiszem meg moderalas is volt. Onnan tudom, mert en is ott trollkodtam.
Egyebkent amiota platformot valtott, azota nem porog a topik sem. Senkinek semmi gondja, elotte meg folyamat ment a tema, hogy most ez nem megy Nala, most az rossz, most az oc-ban segitsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged