Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cole86

senior tag

válasz westlake #246 üzenetére

Nálam 4400 1,3v fesz kell ,de ez azért erősen lap és beállítás függő is , nem csak a chipen múlik..

Előző asrock fatality killerben gyári tuningal vitte a 1,3v feszen a 4400at úgy ,h nem finomhangoltam a lapot.. az msivel meg majd meg döglöttem ,h stabil legyen végre.. ez sokkal komplexebb, nehezebb lap.. több tudással ,de több szopással is..

Kicsit laikusabb az ember, akkor nem ajánlom neki ezt a típust, de a tudása és az arzenál amivel fel van szerelve, az elképesztő..! A kinézetéről ne is beszéljek..

Az árra visszatérve valóban nem éri meg sok embernek ez az x99es platform ,de ez az első ddr4es platform, lehet sokat fognak még gyorsulni újabb gameknél és programokban.

Az ára a procinak elképesztő jó volt, én minimális ráfizetéssel cseréltem a 3770k-m, de a lapnál már +55kban voltam, a ramnál pedig kb 30k + volt a 16gb 2800as predator (ami csak 2666on képes cl13ban menni ebben a lapban, de bios frissítés után, előtte még volt benne 2800as beálíltás, mik vannak ..) ,de csak mert saját vonalon vásároltam és mert akkor még "jobb" volt a forintocskánk.. :W

Összességében nekem nagyon bejön ,de én 4k kijelzővel fogom folytatni és 2db csúcs kari társaságában, oda már azért kell a kraft és extra erős tervező programokhoz.. :K

Új hozzászólás Aktív témák