Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
-
DeckardCain
senior tag
[link]
Vannak árak a lap alján, elsősorban I3 miatt linkeltem. Hát érdekes.... Kiváncsi leszek, hogy az árak mennyire lesznek igazak. -
DeckardCain
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Eh, mi ez a fesz?
Hm, franc kivan, lehet ki kellene próbálni majd egy ilyet. Kíváncsi leszek teljesítményre C2D-hoz illetve Phenom II x2/X3-hoz képest. Aztán majd meglátjuk mi lesz az upgrade, már ha lesz.. -
DeckardCain
senior tag
Nem tudom, de én ettől nem estem hasra.
Mindig próbálok nyitottam hozzáállni a dolgokhoz, de ennek nem látom sok értelmét(Kizárólag játékos szemmel nézve).
Akinek van egy C2D p35/p45el és ha cserélni akar, akkor vegyen egy Yorkot, azt kakukk. Nem sok értelmét látom teljes lap+ram cserének. De ez csak az én véleményem. Persze a York elfog tűnni. Vagy ott a phenom II amiből jön hamarosan a köv stepping.BlueGene: ez a Clarkdale is érdekes, akkora teljesítménynövekedést nem hiszem hogy hoz egy c2D-hoz képest. Hacsak a York és i5 viszonyára gondolok.
Volt valami 2,4ghz-es példány 4mb cache-l amiről keringtek a neten a super pis eredmények.
Ami inkább érdekes, hogy árban ez a típus(gondolok itt a cache méretre)az e5x00-et vagy az e7x00-et váltja. Mert nem mindegy. Kíváncsi leszek, hogy tudja majd felvenni a versenyt pl egy x3 710el. -
DeckardCain
senior tag
Szerintem a Lynnfieldből is max a legkisebbet szabad megvenni, ha igazak lesznek az árakra vonatkozó találgatások(190$). (Játékra meg feleslegesnek érzem egyelőre, még év végén is, arra elég az x3 is)
Ami szerintem érdekes lesz, hogy megjelenése után milyen időközzel jön a 32nmes változat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hm, franc kivan, lehet ki kellene próbálni majd egy ilyet. Kíváncsi leszek teljesítményre C2D-hoz illetve Phenom II x2/X3-hoz képest. Aztán majd meglátjuk mi lesz az upgrade, már ha lesz..