- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilrobi
aktív tag
válasz
J.J. András #19566 üzenetére
nekem a ds3 nem tudta 900-950Mhz felett hajtani a 2x2gb 1066-os dominator ramokat, nem volt benne a kompatibilitás listában sem, csak a 800Mhz-es változat
-
szilrobi
aktív tag
válasz
J.J. András #19556 üzenetére
Minden lába rendesen bent van a helyén, pont ott van szellőzőrács a cm690 házon, elemlámpával rá bírtam lesni
(#19554) lipi67 Meghajlok a szakértelmed előtt, napokon belül ud3r ügyben kérem majd a tanácsod, véleményed
Addig megteszi ez a beállítás.
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #19555 üzenetére
Lassan ha vki Lipizni fog, nem tudom majd, hogy nekem szól..
Igaz, akkor még marad a hülyegyerek, arra tuti felkapom a fejem..Szép napot topiklalók!
-
Fücsök007
őstag
válasz
J.J. András #19537 üzenetére
Ha előtted nem tesztelték ki, akkor lutri a dolog. (Mint szinte minden esetben, még FPO-n belül is nagy eltérések vannak gyakran). Ha bővebben érdekel milyenek is ezek a procik, akkor kérdezhetsz privátban.
-
válasz
J.J. András #19511 üzenetére
q9550-em 3,6GHz-en passzívan 69 fokon megy mindenféle házventi nélkül linx alatt, nem minimalizált feszekkel! Szóval E8400 még 4GHz fölött is bőven passzívan hűthető.
Ezt az eredmény már kábé gyári hűtő is passzívan bírja! -
szab.tam
nagyúr
válasz
J.J. András #19488 üzenetére
passz...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
J.J. András #19483 üzenetére
jó darabig az agp királya volt.
egy darabig élveztem. majd több gond lett vele egy idő után. a peltierrel is szerintem.
csak picivel a gyári órajelek alatt voltteljesen stabil.
hibamegjelöléssel eladtam jóárasítva egy olyan tagnak, aki a gyenge proci miatt nem bírta teljesen kihajtani, így stabil is maradt neki....de nagyon szerettem azt a kártyát. sokáig vágytam rá, valszeg azért...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
J.J. András #19463 üzenetére
magát is látni néha?
-
válasz
J.J. András #19463 üzenetére
Na lipi már annyiszor emlegeti kedves nálam lévő exprociját, hogy muszáj nekem is beírni ezzel kapcsolatban, már kényelmetlenül éreztem magam!
Íme az én sztorim, hátha segít neked:
Ez az L830B550 már nem az első ám nekem! Az előző egy 1,16V vidű példány volt, az kb. ezután a 3. legjobb. Azt annó úgy szereztem, hogy amikor megtudtam meik fpo a legjobb tuningos és lecsúsztam erről a prociről az akkori tulajnál (lipi utáni, előttem 2-vel lévő), akkor nekiálltam profilokat átnézni ilyen legendás számsor után kutatva, majd amikor megtaláltam az előző proccom tulajának lápját, akkor addig kajtattam utána, míg végül nem olcsón, de sikerált megvennem, nagyon megbántam, hogy eladtam, kevésbé melegedett, mint ez, az biztos!
Hasonlóan van esélyed neked is szerezned egyet. A többi hozzá képest kuki. Utána hiába volt nálam egy q9450 (na jó, az még talán tetszett), vagy q6600, akármi, mind olyan gagyis, ahogy csak eszik, eszik a feszt!Ennek meg csak vtt kell. Se pll, se vcore.
HT-s gépeket raktam már össze. Őszintén, én akármiben néztem, nem szintetikus pontszámokra hagyatkozva semmi különbség nincs ht on és off között. (játék, videókonvertálás, fotószerkesztés, többi meg irodai és htpc jellegű dolgok voltak)
Sztem 1 évig még tutira elég (én akkor tervezem a cserét), de 2 év múlva sem fox vele sírni.
(szintén baromi brutál tuningos, 1,18V vid-es E8400-am -4,8GHz körül használható mindennapos beállításokkal- bőven sok ha nem játszik az ember! Én 2,66GHz-re alulórajelezve, bios minimum feszen (0,85V) használtam 0 fogyival és hőtermeléssel)
u.i.: nagyon jó ajánlat esetén én is megválnék a procimtól, csak a pénz szab hatért ennek! -
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #19462 üzenetére
F10-es konkrétan F10C! -béta, ezért nem találod.
Elküldjem azt is?
Hát ..igen, tuningos bios mind2.L830B550 : Ha látnék..vennék.. A legjobb, a best most helyileg és jogilag is kicsipapucsnál lelhető fel, az Ő tulajdona. Vid: 1,12V -s egy brutal jó lapban ezen 4GHz-en van.
megy a bios
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #19456 üzenetére
F13C -elküldjem? (nincs a Giga oldalán, azt hiszem csak F12 az utolsó. Ez is béta bios, de mint tudjuk a béta nagyon megy nekik (F10C)
(#19450) szab.tam : Szinte szó szerint ezt mondtam volna, leszámítva a játékos részt, arról nem tudok véleményt alkotni tapasztalat hiányában..
-
lipi67
nagyúr
válasz
J.J. András #19330 üzenetére
q9400: 1,24V-os MCH, 445-ös FSB- ez korrekt.
Viszont a 350-es FSB és 1,16 MCH kicsit indokolatlan, még ha 200-as cpu is volt benne.
Sajna a fényképeidet alig látom, nem tom elolvasni a számokat..
525-ös FSB jó , de nem prájmolás.Q9400: Azt írod alapfesz. Ez mi? MIT TAKAR NÁLAD?
mennyi a Vid-je a q9400-nek? -
válasz
J.J. András #19336 üzenetére
András: [Ezen], a lipi által pár napja számomra generált képen láthatod, hogy az eddigi ajánlott fesz értékek eléggé megdőlni látszanak, nem hiszem, hogy a feszemelés lenne az egyetlen megoldás. Én martin66 helyében lefelé vinném őket, még ha ud3lr lapod van csak, akkor is vinnie illene 1,2V VTT és VNB mellett. Sztem játssz a gtl-ekkel martin66 kolléga!
És csak 1x történt meg ez a kékhalál, vagy azóta csinálja rendszeresen? Mert ha ez egyszer fordult elő csak, akkor nincs miért aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged