- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Zero_1 #23864 üzenetére
Hamarosan - ha megengedik - megjelenik egy írásom a Logouton ott leírom hogyan kell a BIOS-t módosítani Award/Phoenix ill AMI BIOS esetében hogy kifogásztalanul menjenek a 4 magos Xeonok.
Irodalom elérhető egyébként angol forumokban pl itt , de több alaplapomon is megcsináltam és belefutottam néhány bökkenőbe (pl nem fért bele a Xeon mikrokód a BIOS-ba) gondoltam összefoglalom. -
Video-ton
csendes tag
válasz
Zero_1 #23852 üzenetére
Hali!Billentyűzeten nyomj Pause és akkor megáll és eltudod olvasni,enter tovább. Nem tudom én hogy mit ír ki.Nekem GA EP 35 DS3 lap van és a régi F2 es Biosal is ment az L5420 as.Szerintem a biost nézd át AHCI esetleg memoria volt.Nekem a memoriámra 1.8 voltot küldöt alapbol a 2.1 helyett.Sajnos ezek csak tippek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest