- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Hát, csak ez nagy különbség, és a tuningnál erősen korlátozni fog, mert ugye ennek a hőmérsékletéhez kell igazítani mindent.
De azt még nem tudom, hogy melyiknek higgyek: coretemp vagy aida? A kupakhő, amit az alaplap még, az aida méréseihez áll közel, a coretemp hőmérsékletei sokkal magasabbak, mint a kupaknál mért érték. -
dergander
addikt
A 8400as quad egy butított quad,nincs mi sokat fogyasszon benne.
Alapból is gyári TDP értéke alacsonyabb mint a nagytesóé,ugyebár szorzat minnél több komponens dolgozik annál jobban szereti az ampullát,leginkább a magas szorzótól kap a legtöbbet,észrevettem magasabb fsb kisebb szorzó,ugyanazon órajel lehet különbség.
A QX9770re 136watt átlagot adott meg az intel és 180watt maximumot...erre alapozz hogy rácsapsz egy kis tunningot felszalad az -
Gery15
addikt
Szóval.
Most jutottam addig, hogy folytassam a tuningot. Illetve beszereztem egy másik hűtőt plusz normális pasztát, így a hőfokkal már tényleg nem lesz bajom.442-es fsb-nél vagyok most.
CPU Vcoret fixáltam 1,275v-ra.
És itt már fagyott a blend teszt, de IBT meg selft prime simán ment, ahogy írtad, hogy emeljem a feszt az FSB-nek kezd alakulni már 5 perce megy és nem fagy ki a blend.
Ramok továbbra is auton vannak, mármint az időzítések meg stb. Feszt azt 2,0v-ra tettem meg visszaosztom megfelelően. Auton hagyhatom addig, amíg megtalálom a procim végét? Utána majd szarakodnék a rammal. -
MrBrook
aktív tag
okés, akkor mikkel kezdjek szerinted?
állítsak alapra mindent? szal auto fölött egy click? manualis első érték? vagy a ramokat előszőr milyen osztásba rakjam? corsair 1600mhz 9-9-9-24 1.8v volt van rá írva. ha defaultban auton, 1066mhzen indul, ha átrakom 1:2-be akkor 1333-on is elindul a win,minden auton, meg alapon is.jah értem ,hogy az százalék és nem érték, értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged