- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Achill3uS #819 üzenetére
Azért nem írtam neked, mert nem 100%, hogy nálad degradálódott és mivel valóban volt már több sikeres üzletünk is ezért én nem is akartam ezzel most foglalkozni. Úgy voltam vele, hogy kiírom, hogy nálam mit ment, milyen lapban és eladom. Tudom, hogy több 100 "használt" procit is eladtál már, ebből több is kikötött nálam és semmi gondom nem volt egyikkel sem. (lásd WR E6600-otok, többszőr is megküldtétek és a mai napig semmi baja)
Ez az E8500 is csak tipp, hogy nálad degradálódott... lehet ez a proci ennyit bírt, gyengébb volt valamiért és nem bírta annyira vagy ki tudja... mind1 mostmár, én direkt nem is akartam írni, mert semmi se biztos... a másik meg hogy megbízom benned.Úgy voltam vele inkább eladom.
mod: A másik meg, hogy elég ismeretlen "terület" mindenkinek a 45nm téma. Sokmindent nem tudunk még.. lehet nem is fesz. degradáció az oka a gyengülésnek, hanem valami más... ezért nem is írtam, mert túl sok a ?
-
AirBooms
addikt
válasz
Achill3uS #819 üzenetére
Kedves Achi!
Olvasdd már el az összes ezzel a témával kapcsolatos hsz-emet, főleg a 814-est, s talán egy picit lenyugszol. Én egyáltalán nem baxtattalak téged, asszem most ugyanazt éled meg, mint amikor Keldornál volt a proci, s idejött a nagyokos Beowulf_78, hogy én vertem át őt! Azért nem küldtem neked privit, mert nincs miért privit küldeni. Senkit sem hibáztatok a prociért, s még mindig azt mondom, hogy a lapom a szar.
Amúgy meg igenis küldtem neked privit (igaz, más témában), arra viszont tessék szépen válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged