- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmasterteam
tag
válasz
Laci2277 #20757 üzenetére
Köszi a gyors választ. Igen terhelve próbáltam leolvasni a voltot.. de nem sok sikerrel. Valamiért terhelve ugyan azt írja ki mint alapon.. 1,1v körül... Azóta már több megoldást megpróbáltam. A szorzót alapon (8x-on hagytam) és az fsb-t növeltem 1333-ról 1600-ra, így most 8x400-on megy, ami tökéletes. Eddig linxel lefuttattam 5 kört eddig minden oké volt, amíg nem kezdtem el gamelni GTA IV-el.
Kb 30-1 órája játszok vele, és most fagyott ki, de úgy hogy újra indult a gép. Ezzel arra gyanakszom, hogy a volt volt kevés neki, mert eddig minden jó volt. 4ghz-re azért nem szeretném húzni.. (a proci hűtőmmel nem hiszem hogy letudnám hűteni rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest