Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeLucZ

addikt

válasz darál0w #11212 üzenetére

Hát most ez elég abszurd, hogy birom hüteni:D
    Tél van amugy sincs meleg, meg megahalems csúcs hütő, nem azon mulik!
    Tehát te azt állítod, hogy adhatok tök nagy feszt is neki ha normális értéken tudom tartani a hőmérsékletét?Mert a károsodást a hosszútávon jelenlévő magas hőmérséklet okozná?
    Mert mondom volt hogy nagy feszt adtam neki 1,5 felett is csak benchmark erejéig és 66 fok fölé nem ment egyszer sem, szal nincs itt gond a hűtéssel!
    Meg az én procimnak 1,3 V a VID-je!Igencsak magas, szal vicces lenne ha szarrá menne akár plusz 1 tizedtől!

Sajna én jól beszívtam a p35 lappal, mert 450 fsb a max amin még stabil 8,5 szorzoval de ehhez 1,5 V-ot kell adjak a procinak is igy stabil az IBT szerint is és sehol nem volt vele gond!A lap 1,472re droppolja idleban, terhelésnél pedig 1,448ra akár!Feljebb egyszerűen nem akar stabil lenni, vagy mit kéne tennem, lehet hogy a ramjaim nem bírják?Mert mindig visszaosztom 1066-ra, mert az a max elvileg csak fsbtől függ, 1081-et birják eddig max amit néztem, más értékek auton vannak lehet kéne még valamin változtatnom?Többi értékekhez nem értek, ezért nem nyúltam hozzá!

Új hozzászólás Aktív témák