- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
válasz
Pietrosz #11556 üzenetére
mert mindig is hűvös gépem volt, elözö AMD-m és Intelem 50 fok felé sosem ment... vagy a hyper tx kellene vagy a scythe infinity... épp most találtam 1et eladot sztem azt fogom megvenni, amugy mennyivel jobb a scythe mint a hyper tx? elözö configomhoz mérten szabtam ki hogy 60 alatt legyen, kicsit sok már nekem a 70
nemtom mennyit befolyásol a proci élettartamán, föleg ezert szeretnem hogy hűvös legyen, röviden!
-
DroneZ^
őstag
Cooler Master Hyper TX elég lehet egy tunningolt q6600 hűtésére(3ghz)?Kb 60 fok alatti tartásra? (ház szellőzik rendesen, 4 rendszer venti)Fontos lenne, köszi!
ui:ha ez nem elég, valahogy ár szerinti sorrendben valami hűvös megoldást tudtok ajánlani? -
DroneZ^
őstag
11490: valaki világositson fel!
-
DroneZ^
őstag
allitolag némely quad procik kicsit domboruak, érdemes polirozni rajta azért a kb 10 fok minuszért? ha igen, mivel nem értek a témához, mennyire ajánlott? bármi hátrány? eladásban lesz hátrányom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest