Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
majsztro #9705 üzenetére
Szia! Nehéz dönteni az alaplap kérdésében, szerintem mindenki hozzászólásában van egy kis igazság. De ha igazán jól akarsz dönteni, akkor kezd el olvasni az alaplapos topikat.Én pár ezer hozzászólás után a következőket vontam le. Asusból Deluxe, ha van rá elég pénzed. Ha nincs, akkor p5k c.A többi P5k-ról nem sok jót olvastam. A gigás lapok nem olyan csicsásak, de valahol a P5k C szintjén vannak. Szerintem.
-
szacsee
nagyúr
válasz
majsztro #9705 üzenetére
Nem ám hallgatsz djtomi-ra hékás!
A Striker igaz jó lap, de sokat kajol és az NV chipset nem remekel a Quad hajtásában!
A Commando meg 965-ös és az már lejárt lemez, szintén macera a Quad tuning!
X38-at csak akkor végy, ha CF-re használnád, mivel enyhén bugzik egy-két lap, nemhiába a tuningőrülteknek P35-ös deszkáik vannak.
Szerintem P35-ös deszkát vegyél, vagy Gigabyte P35 DS4-et vagy DQ6-ot esetleg Asus vonalon P5K Deluxe, vagy E (inkább giga).
A Gigabyte-ban nem lehet max-ot kihozni a ramokból (ez csak tuningőrülteknek fontos és csak hallomásból tudok a dologról), az Asus lapokban jobban lehet húzni a memót, de sok probléma van a P5K szériával (a nem említett lapokról van szó P5K, P5KC, P5K Premium).
Quad-ot mindkét márkában ugyanannyira lehet hajtani, egy szavazat a GigabyteP35 DQ6-ra.djtomi: remélem nem baj hogy közbekotyogtam, csak így szerintem korrektebb az ajánlás!
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest