Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoolee19
üzenetére
másik oldalról folyamatos tuningot az akkori csúcslapok se bírták, főleg nem így 8-10 év után. ha meg kihal alóla a lap gyakorlatilag esélytelen alá másikat találni. örülj neki amíg van, de kb ennyi.
belépő asus lapok tetejében iszonyatosan droppolták a feszt.
hűtő jó, de egyre kevésbé találni socket775ösöket. mondjuk használtan egy AC7pro vagy egy TX3 tökéletes, azok 140Wot megbírnak ami még mindig bőven több mint amit a lapod elbír.
-
proci985
MODERÁTOR
-
3shae
senior tag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Ne tedd !

Jobban jársz egy Infinity Shiva, vagy egy Arctic Freezer Extreme hűtővel, ezeket fel tudod tenni más foglalatokra is (persze nincs kizárva hogy a vízhűtést is) Meg gondolj bele, hogy a hűtés többe kerül mint maga a proci.. Ezért vegyél akkor már olyat, ami a jövőben, más foglalatban is kiszolgál. Én a fentebb említettek közül fogom valamelyiket választani

-
3shae
senior tag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Sokat olvastam ezt a fórumot, és a fele arról szól, hogy milyen komoly hűtés kell ezekhez a processzorokhoz. Valami komolyabb hűtést dobj rá, ez alap a Q6xxx szériánál. Egyébként én is egy 6700-at szerettem volna a magas (10x) szorzó miatt, de végül tavaly nyáron találtam egy qx-et, ezért megvettem ezt. Mint írtam, tényleg csak hobbiból

Ma beállítottam a számomra megfelelő órajelet, és feszültséget, így kifogástalanul működik (intel burn test, aida, prime 95 stabil) A cpu feszültséget visszavettem 1.3500 V-ról 1.3000-re, így még a hőtermelődés is mérséklődött, legalább 8-10 fokot.
-
3shae
senior tag
válasz
Zoolee19
üzenetére
Jelen!
Egy QX6700 van a gépemben. OC nélkül, mert egyelőre hűteni sem tudnám. Prime95 megy és 75-79 fokos, el sem tudom képzelni mit nyomna 3.2+ GHz-n. Hozzájutottam egy 965P DS-3 lapra, és jó áron találtam ezt a procit, ezért úgy döntöttem mégépítem azt a gépet, amiről annó csak álmodozhattam. Ma meg már..

Battlefield Bad Company 2-t nyomom vele, 32-es multi, természetesen gond nélkül viszi. Nézz róla videókat yt-n van egy csomó olyan teszt, ahol a mai nagyágyúkat engedik rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest