- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soak
veterán
válasz
ImpersonatoR #1740 üzenetére
A futó processeket külön magra tudod rakni (feladatkezelőben az affinitás) , tehát szerintem jobbanjárnál 4maggal amin eloszlik a teher
-
Soak
veterán
Tudtam ,hogy lesz nyeremény játék. Azt is tudtam ,hogy ezt fogod felhozni. Szóval akkor most az reális ,hogy kérdezne két komponensről ,te meg elrettented szegény gyereket egy ilyen szarrá pakolt géppel?!
szerk : amugy a HDD meg az ODD aztán halálra lehet terhelve Prime alatt...
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
[link] Itt eszik ennyit a konfig , szal a te mérésed ha ezt figyelembe vesszük akkor mársi dölt mert 420- 30W az 390W*0,80 = 312W ami a valos fogyasztás . szal a grafikonra 80W-t ver .... nem hiszem ,hogy egy GTS ~80Wattot verne Idle egy x1900ra
szerk : rosszul irtam le a 2. résztjavitom
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
manutdzoli #1538 üzenetére
Mond annak a gyereknek ,hogy keressen egy fát és kösse fel rá magát
-
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #1504 üzenetére
Ezt Diszkáverin láttam egyszer én is, nem tudom ,hogy mennyire lehet hülyeség. De ott is ezt mondták. Mondjuk kiváncsi vagyok ,hogy egy 220V-s égő 110V-n világit e olyan erősen mint alapesetben?
Szerk Amugy ez az egész energiagazdálkodás hülyeség szvsz, nekem nem lenne elég nethet , gondoljatok bele, PowerNet, 10-11 ablak nyitva, tele flashel, képekkel azok közt váltogatsz ,mellette még egy-két futo process aztán kalap kabát. Szerintem ez elég lassu lenne egy 1,6os C2D-vel. Ráadásul az architekturák máshogy reagálnak a sebesség változásra , nézzétek meg ,hogy az AMD 3giga fölé tekerve már egész értelmes dolgokat müvel. Ugyanakkor c2d alacsony frekin meg elég hulla. ( nagy frekin ez is csunya dolgokra képes ,de most energiagazdálkodunk vagy mi) -
-
Soak
veterán
válasz
vazimódó #1405 üzenetére
Ahoz képest ,hogy ez a TR milyen kis gyökér, leveri a nagy tönk hűtőket. Azon agyaltam ,hogy szerintem a HP valami fejletteb változat, más anyaggal a belsejében
Amugy elég komoly ,hogy a legjobb hűtők is csak 60 fok körül tartják alapfesz alatt a B3-mat
szerk: nem is alapfesz ,csak a konfigban volt. valójában 1,5V
[link] nem is olyan vészes az ára
[L] http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2082&page=4[/L] itt meg a TR sokkal jobb
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Nem a legböszmébb de a 840 EE is az Intel hivatalos TDP-je alapján 130 watt volt...
Értem, prescottot hoztam, de valoban volt kemenyebb , de még 170Wattol elmarad egy csöppet
de volt egy teszt ahol nagyon spéci cuccal kimérték anno valamelyik EE procit és ott volt 162 watt vagy ilyesmi érték egy P4-re... Szal a 170 watt nem túlzó elhiheted...
Én jártam a holdon. Bizonyitani nem tudom, de hiszel nekem ugye?
Hát ott semmi magyarázatod nincs erre a tényre ,hogy az átlag usert nem érdekli a hőmérséklet és legyen stabil a gép és csá...
Az nem magyarázat ,hogy valójában nem is kell aggodnia mert semmi sem fogyasz annyit amit te állitasz?
,ÉS A LÉNYEG,hogy a Q6600 is hasonló TDP értékekekel lett sikeres termék...
Légyszi mutasd meg ,hogy hol állitottam ennek az ellenkezőjét!
De magyarázhatod még napokon keresztül ,hogy ez nem igaz
Mikor magyaráztam?
En egyszerüen csak mondtam ,hogy ha összehasonlitjuk a gyárto termékeit akkor ne már egy olyan technikával hasonlitsuk az egyik csucs termékét össze ami a másik gyártó nem a legerősebb példánya ilyen szempontbol
szerk: Meg azt ,hogy már van jobb stepping mint a B3 , attol hogy azzal terjedt el (mivel ez elöbb volt , nagyon érdekes) attol még a G0 jobb
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Nem az volt az alapkérdés ,hogy van-e K10 vagy nincs..
Miért, az volt kérdé ,hogy az intel hogyan és mennyi idő alatt érte el ezt a állapotot? Szerintem nem. Szoval akkor ki tol hova?
Más kérdés ,hogy máshol meg kikapott de most nem ez a téma, mielőtt ezzel vágnál vissza és másfele vinnéd el a dolgokat...
kezdem azthinni ,hogy viccelsz, ide kevered a szervereket és engem vádolsz azzal ,hogy más felé viszem a dolgokat?
Azokat a P4 EE procikat is lehűtötték gyári hűtők
[link] 170watt ????
Te írtad éppen az előbb ,hogy ezek a userek sosem lépnek be a BIOS-ba stb, szal hulla mindegy nekkik hány fokos...Stabil? igen ,akkor csókolom...
2 sorral följebb
Ok. akkor holnapra légyszi 20 darabot kérnék...
Esküszöm megkapod ha egy bármilyen K10-es procit adsz nekem. Nem is kell ingyen
Látom neked ez a G0 a szíved csücske és erre nem szabad most semmit sem szólni..
Azért mert nem vagyok márka fan? Ember, a tényeket nézzük már. a Tény az ,hogy ez a stepping eszik a legkevesebbet, most mit ezt tul magyarázni sziv csücsökkel meg ilyen hülyeségekkel?
Mellékesen nem tudom mért fárasztasz itt engem ezzel a kérdéssel mikor nem is TE vetetted fel ,hogy kazán...
A forumon csak arrol vitatkozhatok amire engedélyt adsz?Vagy arrol nem is amit más dob fel?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
...Mennyi idő is kellett mire az Intel csökkentette a q6600 TDP-jét 10 wattal??? 1 év..
És? Van. K10 van? nincs. ennyi. szal ez szar érv
A Penryn 3 Gigán nem hiszem ,hogy sokkal evesebbet fog fogyasztai és ha az IMC-t is belevesszük akkor pláne nem...
Persze, az intel 45nm-en annyit fogyaszt mint az AMD 65nm-en . AMD az isten valóban. Ráadásul ha jol értelmezem akkor itt a K10-hoz hasonlitod(3gigán) , tehát az elöbbire visszatekintve egy q6600 vagyis a 45nm arra elég ,hogy 3gigán annyit egyen mint 65nm-en 2,4gigán?
Namost egy léghűtő megbírkózik 170-180 wattal is nagyobb zaj mellett akkor hol itt a baj a 140 wattal?
Egy jo léghűtő persze, 80-85 fokon . Az még ember érték a vasárnapi ebédhez. Na de egy alaphűtő. Én nem mondtam mást csak alaphűtő
A B3 az elavult...Annyira elavult ,hogy szinte csak a csókosabb amcsi és kanadai boltokban van G0, de még onnan is van ,hogy B3-mat küldenek ki sokaknak
Erre is az a válaszom ,hogy van. Uj termék. És az elvault azt jelenti ,ha van ujabb akkor elvault. -
Soak
veterán
Játszhatunk a szavakkal a tényeken nem változtat és elkanyarodsz a tényektől...Annyit fogyaszt 3 gigán a Phenom mint jelenleg egy B3-mas Q6600...Nem tudom mért annyira szörnyű ezt neked megemészteni...
Az nem tény ,hogy van jobb mint a B3 ? akkor miértnem azt használod ellenpéldának? nem értem miért olyan szörnyü neked kimondani ,hogy bocs, de benéztem mert a g0 kevesebbet fogyaszt
Na ezt most úgy mondtad mintha neked gyári hűtő lenne a gépeden és azzal nyomulnál...
Miért, azthiszed ,hogy olyan népes azok tábora akik százezreket kiadnak hűtésre? 140 Wattot szerinted hogyan hűt le egy gyári hűtő? kit érdekel én meg te? nem csak mi vagyunk , más ember aki lehet ,hogy elég gyárihűtő, mert soha az életben nem néz a biosba se, nem hogy tuningol. Akkor az mit szol ,ha nem hül le a procija?
szerk
Erre van valami mérőeszköz ,hogy Te mért vagy pártatlanabb mint én?
Elég egy jozan gondolkodás hozzá és megy a döntés. Ki pártatlanabb aki felhoz példának valamit ami már márkán belül elavult és szembe állitja egy még ki sem jött, ezáltal ujabb techonolgiával, vagy az aki nem márka fan és látja ,hogy van jobb adott márkán belül, akkor azzal példálozik mert az éppen a márka csucsa
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Van jobb ,de te a rosszabbat veszed alapul?! A pártatlanság ennek a vitának a legjobb erénye
Amugy a nem a TDP ''mérésében'' különböznek hanem annak meghatározásában, gondolom mind kettő gyártó, de most az intel a rossz, tehát ő nem tud lemérni egy proci fogyasztást.
Azt meg már meg sem merem emliteni ,hogy a K10 nem a C2D ellenfele hanem a penryné
Szerintem meg bőven belefér minden 140 watt alatt...Ez van , különbözőek vagyunk...
neked 250Watt se lenne gáz, akkor sem ha négy processzoros szervert épitesz mert ugye... csak egyszer lehet ,hogy valami folytán fel kell tenned egy gyári hűtőt az kicsit gáz -
Soak
veterán
Az bruttó ár?szállitással együtt?esetleg vámmal együtt?Annyiért a kezedben tudod tartani?szerintem nem.
Valóban a 266 dollár 1000 darabos megrendelésre vonatkozik viszont a 266 dollár sem több jelenleg mint 48K... Intel prociknál elég közel szokott lenni ehhez az árhoz a végfelhasználói ár...Szal 50-52K-t tippelek az itthoni Ph árusoknál nemsokára...
Igen? és akkor szémoljunk egy kicsit. Tehát van a nagyker és a Ph árus vagy kisker, ahogy tetszik (kisker többet keres rajt de elösször számoljunk Ph-val) te azt mondod ,hogy 50-52k lesz , tehát 2-4k-t fog keresni a Ph bazéros és a nagyker összesen.. Szép gondolat menet. 65Knál keresne 23k-t a kettő együtt, ez nem reálisabb egy cseppet?
-
Soak
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest