- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono0000
tag
Szia!
Egy pár nap után már nem vagyok olyan lelkes, mint a múltkor, sajnos.
Természetesen a kodi tökéletesen fut Ubuntu alatt, a hardvert sem terheli annyira, talán egy kicsit hűvösebb is a Pipo, de mivel én két különböző hálózatot használok egy gépen, így az útválasztás egy kicsit kaotikus, még mindig nem az igazi. A win-ben egyszerűen hozzáadom a statikus útválasztást és működik, viszont linux alatt ezt nem kellett megtennem tudta a dolgát automatikusan, amíg újra nem indult a Pipo. Újraindítás után a hálózati kártyákat ugyan felismerte, de kapcsolódni a hálózathoz már nem tudott. Egyenlőre visszament a win, de mire találtam win8 alá hálókártya drivert, az egy napba telt. Ha gondolod írj egy privátot email címmel és átküldöm az iso-t, hogy ki tudd próbálni. Rufus-sal egyszerűen készítesz egy bootolható usb-t és újraindítod, bootoláskor megkérdi, hogy mit szándékozol tenni, igen van live verziója is. -
Nono0000
tag
Sziasztok!
Még az elsők között voltam, aki vásárolt Pipo X7-es gépeztet, amit azóta is megelégedéssel használok. Ám az utóbbi időkben a win frissítések miatt egy kicsit széthullott, annyira, hogy már-már használhatatlanná vált. Úgy döntöttem, megpróbálok rárakni egy Ubuntu-t [innen].
Alázatosan jelentem, ez működik, semmi extra mókolás nem kellett, feltelepült gond nélkül, kodi-t feltelepítettem, az is működik.
Viszont, ha újraindítom kodi alól, akkor a hálózat "leszakad" és alapból a kodi-val indul el, hálózat nélkül.
Annyi baj legyen.
Főleg videókat, filmeket nézünk róla, de sajnos a videolejátszás szaggat egy kicsikét.
Lehet ennek ártani valamit? A forrás h264 720x576.Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Z790 Dark Hero + intel 14900k
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest