Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0629

csendes tag

válasz kukszi1 #2465 üzenetére

Ráengedtem a visszaállitást, kb.már az ötödik fut. Egy sem tudott végigmenni, valahol mindig lefagyott. Egyedül csak a BIOS -ba enged belépni.Úgy látom megkapta a végső kegyelemdöfést. Ha valaki az ablakom alatt jár , elkaphatja.
    Ja, amúgy egy ilyen halott gépet lehet valamilyen más Op.redszerrrel életre kelteni!?

• 0629

csendes tag

Üdv!
    Adott egy Lenovo Stick 300.Naivan ráengedtem a pár napos gépre, hogy frissitsen 10-re.Na ez lett a veszte. A leges, leges, legutolsó stádiumban lefagyott. Újrainditás után már a kezdőlapnál lefagy,néha még enged bejelentkezni, de rögtön meg is áll.Mivel a notebook.hu még mindig nem küldte el a garanciajegyet ,kinomban elvittem egy helyi PC Dokihoz, próbálkozott vele de nem járt sikerrel. Újra próbálta rátenni a 8.1-te, de az sem sikerült.Visszahozva annyira már rájöttem, hogy ha nem csatlakozik a netre, akkor megy minden rendesen (nem a csökkentett módra gondolok ),mihelyt megtáplálom nettel akár WIFI -n,Bluetooth -on, Lan-on, egy -két lépés után meghal.Windows 10 aktiválva lett. A szervizet is kérdeztem, hogy garanciába belefér -e a frissítés miatti hibajavitás, de látatlanban nem tudtak nyilatkozni arra viszont igen ,hogy 3000 Ft-ért adnak a javitasról árajánlatot. Gyári támogatás egy nagy 0. Többen is írták,hogy sikerült a Windows 10-re frissítés (Amazon ),ezért merészeltem én is meglépni. Pechemre. Mivel nem rendelkezem számítógépes múlttal , ezért minden építő jellegű tanácsot szívesen fogadnék. Köszönettel 0629

Új hozzászólás Aktív témák