- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Centaurus #3850 üzenetére
Üdv!
Persze, újra tudod, de előtte Double Driverrel mentsd le a drivereket, vagy valamilyen partíciómásolóval (pl Clonezilla) az egész rendszert. -
LógaGéza
veterán
válasz
kukszi1 #3839 üzenetére
Minden fennvan, és működik, egyedül ez nem. Igazából nem olyan fontos, mert nem használom a Wifit, csak jó lenne ha menne. Petakpa1 csomagjával se megy
Használ valaki Z8300-as készüléket MVC Kodi-s lejátszásra? Nálam olyan 10sec után leáll minden videó, és nem jövök rá miért
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Z8300-as Broadcom WiFi-s Wintel W8 Pro-ja van valakinek? Újrahúztam a Wint rajta, és elfelejtettem drivereket menteni, és most tele van az Eszközkezelő ismeretlen eszközökkel, és sehol nem találok hozzájuk drivereket... -
LógaGéza
veterán
válasz
tibcsi0407 #2665 üzenetére
Áhh, ilyenben nem is reménykedek...
-
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #2660 üzenetére
Köszi, rendeltem is kettőt. Majd kiderül mit tud - meg hogy VÁM+ÁFA, vagy csak ÁFA lesz
-
LógaGéza
veterán
válasz
interstate76 #2587 üzenetére
Megnéztem, tényleg nem nyerő, ezt így nem tudom berakni irodába. Te most milyet használsz?
-
LógaGéza
veterán
válasz
Sándor -P20- #2585 üzenetére
Ez alapján akkor kiajánlom
DVI kijelzőre van lehetőség csatlakoztatni? HDMI-DVI kábelünk van, csak ide HDMI mama kell...Közbe látom, létezik: [link]
-
LógaGéza
veterán
válasz
Sándor -P20- #2582 üzenetére
Tuti beletörnék a HDMI foglalatba, vagy csak simán kihúznák, mert tuti pendrive...
De gondolom amúgy ezek az "asztali" kivitelűeknek amúgy is jobb valamivel a hűtése.Mike88
Teljesen jó lenne a MK36S is, de nem találok EU-s raktárban. Ha rájön még a vám + ÁFA, akkor meg már nem annyira jó ár... -
LógaGéza
veterán
Minix Neokkal van valakinek tapasztalat? Konkrétan erre gondolok.
-
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #2492 üzenetére
Rákerestem, és se Z8300-ra, és se Z3735-ös procira nem volt találat.
Lemondtam a külső 2,5-ös helyről, elég lenne egy 2/64-es opció is, de sajna főleg csak 2/32-est találok... -
LógaGéza
veterán
Üdv!
Irodai felhasználásra keresek mini PC-t. A lényeg, hogy EUn belül beszerezhető legyen, és lehessen belerakni 2,5-ös vinyót, na meg stabil legyen.
Merre nézelődjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest