- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor leírom, most már először lassan és szépen fogalmazva:
Szerintem abba kéne ezt hagynod, mielőtt a forgalmazó (teljesen jogosan) egy szép polgári pert akaszt a nyakadba. Különös tekintettel arra, hogy internetes rendelés esetén elég hosszú idő van arra, hogy a vevő kipróbálhassa és ha nem tetszik, vagy arra amire használná nem lenne megfelelő, visszaküldhesse. Sőt, a kipróbálási idő után is tehet jogi lépéseket a fizetett ár visszaszerzésére, amennyiben nem működik az eszköz megfelelően.
Mindezek miatt teljesen felesleges neked itt előre, mindenféle bizonyíték nélkül, totál alaptalanul rontanod a termék hírét. Mert azt ugye elfelejted, hogy más-más dologra használnák az emberek, így nem tudhatod, hogy nem lesz megfelelő valakinek, ennek ellenére hibásnak hirdeted a terméket. A nyárról meg csak annyit, hogy lehet, hogy nálad meleg van, de képzeld egyes helyeken feltalálták már a légkondit (lehet, hogy felétek még nem járt aki kidobolja a hírt), így pl. egy irodában, sőt akár egy lakásban nyáron gyakran hűvösebb van, mint télen.
Nem vagyok forgalmazó, semmi közöm hozzá, ezért vállaltam fel, hogy - kéretlenül - helyette leírom. Neki meg javaslom nyugodtan pereljen be és kacagva megnyeri, te meg talán tanulsz belőle.
Talán egy részét sikerült megérteni....
-
válasz
interstate76 #719 üzenetére
Nos ha unod, akkor örülök. Remélem így is marad a továbbiakban.
-
válasz
interstate76 #715 üzenetére
Először is vedd észre, hogy nagy tömegek jönnek szembe az autópályán.
Másrészt ha neked ez a szólásszabadság, akkor ezzel úgy sem tudunk mit kezdeni. Majd jönnek a sütireceptek is gondolom később.
Javaslom tanulmányozd Legyes pár hozzászólását, hogy hogyan kell érdemben hozzászólni a topik témájához, továbbá a cikket amit írt. Ezek segítenek igazán az érdeklődőknek, pl. ez alapján lettek nekem is kétségeim a Pipo X7 kapcsán. De itt van az előtted írt djnice jellemzés, ami szintén érdemi hozzászólás és hasznos, ahogy te is felismerted.
Ennél többet nem tudok segíteni, hogy még bölcsebb légy és ne fárasztó. Sajnos a prohardver fórom még nem alkalmas, hogy adott ember hozzászólásait ne mutassa, akkor nem lenne semmi gondom.
-
válasz
interstate76 #712 üzenetére
A topik látogatóinak totális zaklatása, amit csinálsz. Esetleg abbahagyhatnád végre, mert elüldözöd azokat, akik érdeklődni jönnének ide, hogy a téma címében írt két Intel Atommal milyen miniPC kerül éppen kiadásra. Ezért kattintanak rá a címre. Nem azért, hogy milyen egy MK908, vagy más hasonló cucc. Az nem érdekli őket, mert akkor arra kattintanának. Az sem érdekli őket, hogy milyen egyéb processzorral szerelt miniPC kapható, mert akkor az általános miniPC topikra kattintanának, aminek te már "rettentő régóta", bár kevesebb, mint 877 napja tagja vagy és már akkor volt miniPC-d, amikor még ki sem találták.
Egyszóval szerintem hagyd abba, mert nagyon unalmas a nem ide tartozó hozzászólásaidat olvasni. Nem ezért vettem fel a topikot a kedvencek közé. Hogy pontosan érthető legyen, én pl. azért, mert érdekelt a Pipo X7, majd elkezdtem olvasni és az érdekel, a közeljövőben lesz-e jobb alternatíva, vagy sem és ezen második esetben megveszem. Ennyi. Pl. semmiképpen nem érdekel egy androidos MK lejátszó, amitől sikítófrászt kaptam már akkor, amikor te még csak párszáz napja voltál jeles tagja a fórumozóknak.
Gondoltam felvállalom a többiek nevében a fenti véleményt, majd ha nem értenek egyet, akkor leszavaznak, de ha nem....
-
Csak olyat vegyél, amit valaki már kipróbált, vagy itthon vedd meg, mert sajnos ezeknél az eszközöknél sok az átverés, hiba. Nekem az elsőt vissza kellett vinnem, mert nem működött (az egyik szín nem ment át), a másodiknál annyira eltolódott a kép, hogy nem tudtam behozni középre a monitor állító funkciójával (ez monitor hiba volt, de nálad is előfordulhat), a harmadik jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest