- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoo80
tag
válasz
interstate76 #702 üzenetére
Én elfogadom amit írsz. 25E-ért nekem nagyon jó vétel volt. De én személy szerint 40E-t még megadtam volna érte. Nekem pont egy ilyen kellett, legalább nem valami androidos vacakkal szenvedek, amit először terveztem, de aztán megtaláltam ezt. Teljesen hangtalan és tökéletesen passzol az itthoni mini halozatomba.
Nézegettem célhardvert is (dune, popcorn,stb.) de sokaltam az àrukat és a korlátozott lehetőségeiket.
De mindenkinek másra kell(het), így saját magának kell megítélnie, hogy mi mennyit ér meg neki. -
Zsoo80
tag
válasz
interstate76 #699 üzenetére
Szerintem feljebb leírtam mire lehet(legalábbis, hogy én mire) hasznàlni.A pipo előtt a lapos volt a tv-re kb. àllandóan ràdugva, most ez teljesen leváltotta.Nekem erre van használva (erre is terveztem)és eddig maximálisan bevált.
-
Zsoo80
tag
Én azért ezt a felelőtlenséget cafolnám. Lassan egy hete használom megelégedéssel. Nasról folyamatos filmezés, web böngészés, office, egy kis Heroes 3 HD.Ez pont ezekre van kitalálva és nálam ez igy tökéletes. Mutass még egy ilyet ennyiért, jogtiszta! Windowsal és egy év office-al. Előrendelésben 25E forint volt.....
-
Zsoo80
tag
Na kezdem belakni a szerkezetet. Nasrol megy szépen minden film. Heroes 3 HD szépen fut, bàr ennek szerintem nincs túl nagy gép igénye. Most települ a hozzà kapott office 365. Ha van kérdés szívesen válaszolok rà.
-
Zsoo80
tag
Megérkezett nekem is a Pipo x7. Eddigi gyors tapasztalat a készülék gyors, Crome alatt nálam tökéletesen megy a YouTube 1080p. Nem tapasztaltam a korábban említett problémát.
Jövő heten próbálok 1-2 játék tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest