Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Janaboy
üzenetére
Gondoltam, hogy erről lehet szó - megesik az ilyesmi a legjobbakkal is!

Somatom ki fogja használni: metszi a dolgokat, biztos nem dísznek veszi!
Amúgy nem foglalkoztam vele sokat, de gyorsan rákerestem 1-2, hasonló tudású és fogyasztású CPU-ra árukeresőn és a HA-n, laptop és komplett PC kategóriában is, és ilyen felszereltséggel, ilyen árban nem találtam semmit.(#3315) Somatom Olvastam már róla, de valószínűleg pont azért nem fogott meg a dolog, amiért most sem kelti fel az érdeklődésemet: amelyik gépemen windows fut, azon 1-2 játék, irodai alkalmazás és egyéb program miatt futtatom ezt a rendszert, és úgy látom, hogy nem előrébb, hanem hátrébb lennék a REMIX-szel, amin droid van (teló, mini PC), az meg úgy jó nekem, ahogy van. Úgy érzem, nagyon stabilan beállt most itthon a hardverösszetétel: gyors, problémamentes és keveset fogyaszt mindkét laptop, az asszonynak és nekem is bőven elég a 2 GB RAM-os teló, amink van (Ascend G7 és egy Mi2), ill. a Beelink Mini MXIII-as mini pécénk is nagyon tetszik, sokat használjuk (utoljára az MK908-ast szerettem ennyire, Finless ROM-mal). Már csak a NAS-t kell jobban belaknom (egy NSA310-es fw-t futtató, használt TDC Homedisc-et vettem), ill. a mini PC-re szeretnék SD kártyás OE-t vagy LE-t tenni, és utána teljesen békén hagyok mindent. Legalábbis ez a terv. Aztán piacra dobják az S912-es CPU-t és futok vásárolni!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Villanyszerelés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy nem foglalkoztam vele sokat, de gyorsan rákerestem 1-2, hasonló tudású és fogyasztású CPU-ra árukeresőn és a HA-n, laptop és komplett PC kategóriában is, és ilyen felszereltséggel, ilyen árban nem találtam semmit.