Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Egy csomó passzív laptop van. Nem értem, miért kell besértődni rajta, hogy van alternatívája a gépednek, ráadásul hazai garival.
A kijelző mióta hátrány? Számomra egy csomószor előny lenne a wintelnél, ha nem kellene amiatt bekapcsolni a TV-t, hogy ránézzek valamire. Ha meg végképp nem kell, akkor a hülye is ki tudja szerelni és eladhatod, így a laptop még olcsóbb. Emellett számtalan előnye van még: gondolom, te is elfogadod, hogy nem hátrány sem a billentyűzet, sem az egér, sem az akksi, stb.
De ha te akarsz, akkor vegyél Kínából drágábban olyat, aminek annyi előnye van egy laptophoz képest, hogy kisebb, senki nem fogja megmondani, mit csinálj. De te se akard elmagyarázni nekem, hogy ne vázoljak itt szerintem életképes alternatívákat.
(#2988) Janaboy Erről van szó. Többek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- iOS alkalmazások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó 2 db pixel 7
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi