- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mi note 10 Lite
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Egy csomó passzív laptop van. Nem értem, miért kell besértődni rajta, hogy van alternatívája a gépednek, ráadásul hazai garival.
A kijelző mióta hátrány? Számomra egy csomószor előny lenne a wintelnél, ha nem kellene amiatt bekapcsolni a TV-t, hogy ránézzek valamire. Ha meg végképp nem kell, akkor a hülye is ki tudja szerelni és eladhatod, így a laptop még olcsóbb. Emellett számtalan előnye van még: gondolom, te is elfogadod, hogy nem hátrány sem a billentyűzet, sem az egér, sem az akksi, stb.
De ha te akarsz, akkor vegyél Kínából drágábban olyat, aminek annyi előnye van egy laptophoz képest, hogy kisebb, senki nem fogja megmondani, mit csinálj. De te se akard elmagyarázni nekem, hogy ne vázoljak itt szerintem életképes alternatívákat.
(#2988) Janaboy Erről van szó. Többek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini PC
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest