- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #2283 üzenetére
Neked az verte ki a biztosítékot, hogy a végére biggyesztettem, hogy aki innen jön vásárolni, az akciósan megkapja (közel a beszerárhoz).
Akkor sem tudtam veled megértetni, hogy a teszt a fórumtársak kérésére készült, és sem ez az oldal, sem a munkahelyem nem fizetett érte. (majd én hallgattam, hogy miért adtam ennyire olcsón)
De rávilágíthatok másképpen is, külföldön működik a közösségi támogatás, a'la "hívj meg egy sörre - paypal", itthon nem.
Tehát vagy hozzájutok teszt készülékekhez, és a saját szabadidőmben tudom fejleszteni őket, (így viszont forogniuk kell), vagy nagy ívben az egészre...
Egyet tudok, rengetegen voltak bent ennél a cégnél akik Kínából vették a készüléküket, és ingyen javítottam amit tudtam, anélkül, hogy a cég nyekergett volna.
Ez is azt mutatja, hogy inkább közösség építő, és amennyire lehet, nem haszonleső/központú.
Tehát ha reklámnak veszed azt ami a cégnek és nekem veszteséget hoz, akkor megígérem többet nem próbálom veled megértetni az okát
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest