- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
fpeter84 #1951 üzenetére
Több ponton is megbukik az írásod.
Először is meg kell nézni az eladó értékeléseit, hogy mire kapta azokat. A legtöbb abból adódik hogy hibás a termék, bár ebből nincs sok, az utóbbi 3 hónapban összesen 7 db. Valaki annyit írt a negatívhoz, hogy "It is an Atom Z3735F. " na ez vajon mit jelent... A legtöbben meg vannak elégedve, és nem volt semmi gondjuk. Nem tudom ez alapján miért kéne azt a következtetést levonni, amit Te megtettél.Az hogy nem értékelheted az eladót időben, az azt jelentheti, hogy lehet még több olyan negatív értékelés van, ami effektív csak elkésett visszafizetés, de az illető még korábban rányomta a negatívot nehogy kifusson az időből, de később Ő is visszakapta a pénzt.
Nem tudom tudod-e, hogy a magyar posta üzletszabályzata szerint az ajánlottam feladott küldemények elveszése esetén értékbiztosítás nélkül is a feladási díj 10-szeresét fizetik vissza, attól függetlenül, hogy milyen értékű volt a feladott cucc... Szóval a feladott 3 ajánlott leveledre kérhettél volna kártérítést a fentiek szerint...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest