Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Ja, nincs túlzottan hype-olva ez a box, lehet azért kerülte el a figyelmed, de emlékeim szerint kb. egy hónapja botlottam bele, s már akkor nyomott volt az ára, persze még mindig azt mondom, amit végső soron te is, hogy kb. 70 dollárba kellene kerülnie egy ilyen boxnak. További érdekesség egyébként a boxal kapcsolatban, hogy ezen kivannak vezetve a lábak akkuhoz (csatlakozós), a fentebb említett témához érintve hozzátartozhat, itt könnyen megoldható a szünetmentes működés. Ugyebár egy power bankkal valahogy figyeltetni kellene a hálózati táp-ot, s csak akkor átkapcsoltatni a power bankra, amikor szükséges. Persze lehet mondani, hogy akkor erre ott az Ainol, én nem vagyok mérnök, de szerintem nem egészséges egy akkuval összepréselni egy 90 fokra is felfűtő procit, továbbá ott a Voyo, csak abban meg egy lityi-lötyi 1000mAh-s akku van, plusz nincs hűtés.
Ja a windows valóban nem aktivált rajta, ezzel egy magyar nem hinném, hogy meglenne lőve. Az az akció meg bevezető ár volt, nem mindegy, s már jó rég volt.
Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val. -
PeterPH
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Akcióban a Pipo is 100 alatt volt. A Wintel-en viszont nem aktivált a windows!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.