Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Ja, nincs túlzottan hype-olva ez a box, lehet azért kerülte el a figyelmed, de emlékeim szerint kb. egy hónapja botlottam bele, s már akkor nyomott volt az ára, persze még mindig azt mondom, amit végső soron te is, hogy kb. 70 dollárba kellene kerülnie egy ilyen boxnak. További érdekesség egyébként a boxal kapcsolatban, hogy ezen kivannak vezetve a lábak akkuhoz (csatlakozós), a fentebb említett témához érintve hozzátartozhat, itt könnyen megoldható a szünetmentes működés. Ugyebár egy power bankkal valahogy figyeltetni kellene a hálózati táp-ot, s csak akkor átkapcsoltatni a power bankra, amikor szükséges. Persze lehet mondani, hogy akkor erre ott az Ainol, én nem vagyok mérnök, de szerintem nem egészséges egy akkuval összepréselni egy 90 fokra is felfűtő procit, továbbá ott a Voyo, csak abban meg egy lityi-lötyi 1000mAh-s akku van, plusz nincs hűtés.
Ja a windows valóban nem aktivált rajta, ezzel egy magyar nem hinném, hogy meglenne lőve. Az az akció meg bevezető ár volt, nem mindegy, s már jó rég volt.
Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Call of Duty: Black Ops 7
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Geek is szokott néha akciózni pár napra, pár órára, de ilyesmi a bevezető ár óta nem történt a Pipo-val.