- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Akkor lenne igazad, ha a szélsőséges minősítésre, miszerint "gyakorlatilag használhatatlan", én azt válaszoltam volna, hogy "tökéletesen használható". Lásd wikipédia érvelési hibák: csúszós lejtő.
De én ilyet sohasem állítottam.
Nekem tökéletesen ment amúgy a uTorrent hűtés nélkül is, de ez most lényegtelen.
Ami a lényeg, és ezt már korábban kifejtettem, és valaki elismerését is kifejezte utána, hogy tudomásul kell venni, hogy egy 100 dolláros TV okosító dobozka az árának megfelelően, kompromisszumokkal használható (a Chrome atomos bugja meg egy másik kérdés). Azt mindenkinek el kell döntenie, hogy Office célra, a szerkezet teljesítményével arányos feladatokra, vagy film kódolásra használja, és ahhoz mérten döntenie. Tehát megerősítem: mindenki gondolja át, mihez akarja ezt a kis Atomos dobozkát használni, nem mindenhez alkalmas, és nem váltja ki a HTPC-t és a kódoló erő műveket.Azt hiszem, be is fejeztem ebben a topicban a működésemet, egyszerűen használom a Pipo-mat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Elado gamer pc
- Gamer PC - R5 3600, RTX 2060S és 16gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest