- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Akkor lenne igazad, ha a szélsőséges minősítésre, miszerint "gyakorlatilag használhatatlan", én azt válaszoltam volna, hogy "tökéletesen használható". Lásd wikipédia érvelési hibák: csúszós lejtő.
De én ilyet sohasem állítottam.
Nekem tökéletesen ment amúgy a uTorrent hűtés nélkül is, de ez most lényegtelen.
Ami a lényeg, és ezt már korábban kifejtettem, és valaki elismerését is kifejezte utána, hogy tudomásul kell venni, hogy egy 100 dolláros TV okosító dobozka az árának megfelelően, kompromisszumokkal használható (a Chrome atomos bugja meg egy másik kérdés). Azt mindenkinek el kell döntenie, hogy Office célra, a szerkezet teljesítményével arányos feladatokra, vagy film kódolásra használja, és ahhoz mérten döntenie. Tehát megerősítem: mindenki gondolja át, mihez akarja ezt a kis Atomos dobozkát használni, nem mindenhez alkalmas, és nem váltja ki a HTPC-t és a kódoló erő műveket.Azt hiszem, be is fejeztem ebben a topicban a működésemet, egyszerűen használom a Pipo-mat és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest