- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Pontosan tudom, hogy hűtőbordát használsz, szóval én ezt nem véletlenül kérdeztem. Zsolx állítására, miszerint: "plusz hűtés nélkül gyakorlatilag használhatatlan" azt mondtad, hogy nem igaz.
Ehhez képest jössz itt mérési adatokkal, hűtőbordát használva, én azt hittem, hogy egy ilyen állítás után jössz valami konkrétummal, hogy pl. "direkt most vettem le a hűtőbordát, s ezzel s ezzel terhelve is abszolúte használható a Pipo, úgyhogy miről beszélsz Zsolx?"
Az, hogy lassulások voltak nálam is normál használatnál, én legalább annyiszor írtam le, mint te azt, hogy 290Ft volt a hűtőbordád.
Szal elfogadom azt, hogy te itt gyak. mindenkivel ellentétben normál használat mellett úgy gondolod, hogy nem igényel plusz hűtést (pl. böngészés, filmnézés) s ha már böngésző, chrome, mert sehol sincs leírva, hogy arra alkalmatlan, még akkor is elfogadom, ha freaktab ezen része másról sem szól, mint hűtés mod-ról, de akkor látni szeretnék pár screenshot-ot hűtés nélkül (nem feltétlen tőled, elég attól, aki úgy szint egyetért veled) ugyanúgy killa sample egy bevásárlás erejéig, vagy elegendő nekem az is, hogy chrome, 720p teljes film elejétől a végéig. Zárójelben nálam elég volt a lassuláshoz annyi, hogy reggel 6-tól ment az utorrent, majd délután hazaérve megnyitottam a chrome-ot, sőt napközben nincs fűtés a házban, ezért vagyok annyira biztos magamban.
Szóval ha arra gondolsz, hogy használható a box office-ra, plusz hűtés nélkül, az igaz, de azért ne vicceljünk már! Senki sem kimondottan erre veszi, s ez elméleti síkon ugyanúgy egy általános célra szánt doboz (szal nem irodai), mint egy androidos kütyü, így végeredményben igaz az az állítás, hogy gyakorlatilag használhatatlan hűtés nélkül. Annyira sem használható, mint egy RK3066-al szerelt stick.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest