- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3380 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
Kézben a Vorke V1! Kuponkóddal 148 Erzsi volt, és sarcmentesen jutott el hozzám. Ezt már arról írom. Még nagyon az elején tartok az ismerkedésnek. A szögletes ház alján van egy kerek, kiálló tányér. Ez letekerhető, és alatta ott az SSD helye... ami üres volt. Páááániiik! Hogy lesz ebből Windows??? Bekapcsolás, ééés ... indul a Win 10! Szóval, a 64GB -os SSD belül van, az a külső hely plusz lehetőség.
Win aktiválás, beüzemelés, nyelvi, stb. beállítás pikk-pakk, sima ügy.
DVI monitor: pipa.
PC -s hangfalak jack kimenetről: pipa.
Wifi, telóról net: pipa
UEFI hozzáférés: pipa
Boot menü: pipa
Bootolás pendrive -ról: pipa
A Puppy szépen betöltődik, de az X felület (vagyis maga a grafikus felület) nem indul. Szóval, ezt még hegeszteni kell. Ezért, szégyenszemre ezt valami Edge alól írom. Van ebben a szarban valami alkalmazásbót, de ott hiába írom be a keresőbe, hogy Firefox, vagy Dolphin, csak irreleváns baromságokat ad.
Na, mindegy, majd csak lesz valahogy. Van mikroSD kártyahely is, majd megpróbálom onnan is a bootot. Sztem menni fog. Akkor nálam a plusz SSD hely üres maradhat. Illetve, egy kis faragással megpróbálnék majd betenni oda egy 12V -os powerbankot, meg sztem a 4G modem is beférne. A tesztekből úgy olvastam, hogy 2,4Ghz -en tud AP módot, vagyis lesz egy Mifim is.
Játék! Játék! -
törölt tag
válasz
interstate76 #3376 üzenetére
Méghogy a Linux bonyolult! Bedugom a pendrive -omat egy PC -be, bebootolok róla, és már fut is a saját, megszokott Puppy -m. A Windows meg .... áhhh... Öreg vagyok már az ilyen megpróbáltatásokhoz.
Jó kis XP 4 ever telepítő! Azzal nem kellett ba..akodni, hogy Avast, Java, Net frameworkök. Minden ment fel egyben. -
törölt tag
válasz
interstate76 #3374 üzenetére
Most kaptam a privit, hogy a napokban megkapom a Vorke -t. Azt sem tudom, hogy kéne nekifognom. Még sohasem üzemeltem be új, legális Windows -t.
Pláne angol 10 -est. Szívem szerint az első bekapcsolás előtt kivenném, és klónoznám az SSD -t. Érdemes? Erre is kell majd mindenféle víruskergető, vagy ezt már megoldotta a Microsoft?
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3369 üzenetére
Létezik olyan kütyü, ami átalakítja, de nem occó. A HDMI digitális jel, a VGA pedig analóg
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3366 üzenetére
Úgy rémlik, hogy pl. a Geniatech -nek (kínai leányvállalata a Mygica) vannak Android kompatibilis tuner -jei.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3355 üzenetére
OK!
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3353 üzenetére
Köszi, de már úton van a Vorke! Meg, egyébként sem akarok laptopot. Csak a baj van velük. Kamionban nagyon amortizálódnak.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3349 üzenetére
Mindegy. Egy másik kódra kijött 148 Euróra, free shiping -gel, Kínából. Ha rádobják a 27% sarcot, akkor is kijön 200 Dollárból.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3347 üzenetére
A kuponkódod él. Én nem tudok rendelni, mert nincs élő címem, ezért egyik kedves fórumtársunk intézi a rendeléseimet. Ezt írta:
"Hali! Gáz van a rendeléssel!
1. A legfontosabb, nem lehet rendelni mert nincs készleten nekik, azt írják elfogyott.
2. 34$ a szállítás, ez nem lenne gond végülis beleférne
3. Ezt nem értem. Kosárba raktam a cuccot. Érvényesítem a kuponkódot így 169$, de itt jön a csavar, a kuponkód csak akkor érvényes, ha nem Spanyolból rendeljük, hanem közvetlen kínából. Kínai raktárban van is elvileg készlet, de ugye ott meg az a gond, hogy valószínüleg erre még jön majd ÁFA, ha megfogják.
Spanyolból rendelve nincs kupon és 234$-ra jön ki, ez paypal-al cirka 69.000 ft." -
törölt tag
válasz
interstate76 #3317 üzenetére
Király! A kuponkód nem érvényes a Spanyol raktárra, ahol egyébként sincs készleten, viszont +34 USD lenne a szállítás. Bukta.
-
törölt tag
válasz
gulac12 #3344 üzenetére
Egyik sem ér már fabatkát sem. De a Measy -hez megvettem a gyári dokkolót is. Így, együtt egy kis "ékszer" a polcon. Fehér, kamerás/mikrofonos stick, a fehér dokkolóban.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3341 üzenetére
Sanszos, hogy az S905/912 nálam kimarad. Teljesen jól elvagyok az S802 -esemmel. Plusz, érkezik mellé a Vorke V1, úgyhogy egy időre betáraztam miniPC -kből, és akkor még nem említettem a múltból megmaradtakat: MK802II, MK808, Measy U2C, MK802IV.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #3325 üzenetére
Ugyanaz vele a gond, mint az összes többivel. Routerként buta, mint a főd. Akasszam a Gigabites NAS -omat a 10/100 -as portjaira? Most bőven 100Mb/s (12MB/s) fölötti adatátvitelem van belső hálón, tehát erős visszalépés lenne. Vagy, vegyek még mögé egy Gigabites switchet? Szóval, ebből is a modem ér valamit, az meg nekem erős 35 -ért. Akkor inkább Wines miniPC, azt legalább másra is tudom használni. A routerem, meg a modemem pedig már megvan.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #3323 üzenetére
Sqjnos, annyira nem vágom az Angolt, de nagyjából erről van szó.
-
törölt tag
válasz
tatararpad #3321 üzenetére
Tomato alatt nem megy, OpenWrt topikban is láttam, hogy küzdenek vele, a Puppylinux először látja modemként, de aztán mégsem tudja kezelni. Eddig jutottam.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3319 üzenetére
Futottam egy kört, hátha routerrel is megoldhatnám a mobilnetet, de a Telenornál 50 fölött van a Huawei E5186s listaára. Az Edigital -nál lenne 40 -ért is router, de ebből is csak a modem használható. Ha már az USB modem a kezemben van, akkor sztem egy miniPC -vel mindenképpen jobban járnék.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3317 üzenetére
Még nem rendeltem meg. Köszi!
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3312 üzenetére
Meglep, hogy nem vágod a Remixet. Ez egy módosított Android, amit a PC -s használathoz fejlesztgetnek. ARM esetén ugyebár minden típusra külön portolni kell a ROM -ot, ezért csak pár kütyün futtatható. X86/X64 -re viszont telepíthető. Úgy látom, van is itt topikja.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3309 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a GPU teljesítményének nem lesz jelentősége. Még nem tudom, hogy mire jutok vele, de az tuti, hogy kliens gépként nem szeretnék Windows -t használni. Az évek alatt teljesen elszoktam tőle, és csak szerencsétlenkedek vele. Folyamatosan jobb egérrel lépnék ki, de ahelyett dob egy menüt.
Sajnos, két dolog miatt nem tudom végleg kihagyni az életemből. Az egyik az Androidos ROM flashelés, a másik meg a net. Át akarok állni otthon is mobilnetre, de ez a nyomorult Huawei 4G stick semmilyen Linux/Android eszközön nem hajlandó működni. Szóval, ha a modemen keresztül jövő netet továbbítani tudom a LAN porton, akkor a kütyüből elsődlegesen router és talán NAS lesz. Persze, azért dual boottal megpróbálom rávarázsolni a Remix OS -t.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #3305 üzenetére
A Z8700 -asok is nagyságrendileg ilyen árban vannak. Viszont ebben cserélhető, 2,5 -ös SSD van, és bővíthető a RAM. Láttam már képet a "BIOS" -áról, és a hardverelemei elvileg Linux kompatibilisek. Szvsz. jobb alap, mint egy Cherry Trail.
Interstate76:
Nem tudom, írják ezt is, azt is. Itt egy XDA -s topik, ahol vannak róla képek, tesztek. Nézd meg az írás/olvasás tesztet! Szted ez USB, vagy natív SATA? -
törölt tag
Arra jutottam, hogy rendelek egy Vorke V1 -et. Ha valaki tud olyan okot, ami miatt ezt nem kéne megtennem, az szóljon most, vagy hallgasson róla örökké!
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3280 üzenetére
Nekem az a "support Win10" gyanús. Máshol sem tesz utalást a Win -re (pl. hogy aktivált, vagy sem). Sztem erre neked kell felszenvedni az OS -t. Ez ugyebár pont a driverek miatt lehet zűrös.
-
törölt tag
Konkrétumokat nem tudok írni, mert saját tapasztalatom még nincs ilyenekkel, csak igyekeztem alaposan tájékozódni. Sztem ezek otthoni tinglitangli feladatokra lettek kitalálva. Ha komoly szervert akarsz, arra kevés ez a vonal. Ha viszont csak egy soho kütyüt szeretnél, arra jó az ARM vonal is. Zyxel NAS -okra lehet faragni Debian -t. De, a dev. board világ sem ér véget a málnánál. A Rockchip kütyük is Linux barátok. A Rikomagic forgalmaz alapból Linuxos kütyüket. Szintén RK -s a Radxa Rock. Aztán ott vannak a Hardkernel Odroid -jai, Amlogic és Exynos alapokon. De, akár a Geekbuying saját márkás cucca, a Geekbox is érdekes lehet. Ez alapból Ubuntu/Android dualbootos, és árulnak hozzá egy un. Landing Shipet, amin van GPIO, és SATA port is. Ha jól tudom, akkor ez natív port. Mindegyik kütyünek van közösségi háttere, utánuk lehet olvasgatni.
-
törölt tag
Ez már bonyolultabb kérdés. Az első gond az, hogy az Intel cseszte megcsinálni a 64bites UEFI -t. Ezért a 64bites Bay Trail procin 32bites Win fut. A Linux -nál ezzel trükközni kell, hogy működjön. A hang drivere is problémás lehet, de ez egy szervernél nem probléma. Az már inkább, hogy az csak egy dolog, hogy a kütyün csillivilli portok vannak kivezetve. Natívan ezek nincsenek a SOC -on. Vagyis, szart sem ér egy SATA, vagy 4 LAN kimenet, ha mögöttük egy-egy USB adapter van. Az USB átviteli képessége lesz a szűk keresztmetszet.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3256 üzenetére
Egy kicsit bekukkantottam a színfalak mögé. A Bay Trail, Cherry Trail SOC -ok, de még a Vorke V1 -ben levő J3160 sem tartalmaznak integrált LAN -t. Vagyis, a LAN portjuk mögött egy USB - LAN adapter van.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3249 üzenetére
Sztem USB - LAN adapterrel megoldható.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3247 üzenetére
De, létezik, pont tegnap láttam. A specifikáció többi része viszont nem túl fényes.
-
-
törölt tag
válasz
Janaboy #3240 üzenetére
Sajnos, nem menne jobban. Nekem is custom firm van a routeren (Shibby Tomato), de átolvastam az Open WRT, entware, stb. fórumokat is. Ennek a Huawei Hilink csatlakozásnak (CDC_ether mód) Linux alatti problémájával tele van a net. A háttérben egyik fórumtársunkkal együtt küzdünk a megoldáson. Na, ez így nagyképű kijelentés a részemről, mert a tudás nála van, én csak kutakodok a neten, meg tesztelem a próbálkozásait.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3235 üzenetére
Jó lesz az. Csak a nyomorult CIFS -t nem sikerült összehoznom. Elméletileg tudom a módját (media_rw csoportjogosultságú csatolási pont, és busybox -ból a mastermount parancs kell hozzá), de nem volt kedvem vacakolni vele. Ami nekem fontos, az megy OS szintű csatolással is.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3233 üzenetére
Tudom, hogy elméletileg működőképes az elképzelésem, de azért jó lenne vmi tapasztalaton alapuló megerősítés, mert előre soha nem tudja az ember, hogy min hasalhat el. A Huawei E3372 is szerepel a Tomato kompatibilitási listájában, aztán néhány átszentségelt éjszaka után kiderült, hogy ha az embernek nem pingvin volt a jele az oviban, akkor a sikerre semmi esélye, a modem téglásítására viszont annál nagyobb. Ugyanez Win alatt zéró konfig. Ezt értsd szó szerint. Bedugtam, és megjelent a böngésző egy webes felülettel, de nem kellett rajta semmit sem állítani, ment a 4g net.
-
törölt tag
Próbált már vki ilyen kütyüt modemként használni? Van egy Huawei e3372 -es stickem, amit a Toomatos routerembe szántam, de jelenleg csak Win alatt hajlandó működni. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen kütyüt, az USB -be bedugnám a modemet, az elérést továbbítanám a LAN portra, amit összekötnék a router WAN -jával. Esetleg, hotspotként is működhetne. Arm Androidos kütyükkel csináltam már ilyenesmiket, de BayTrail -el nincs tapasztalatom.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3227 üzenetére
Rootolt készülékeken ezt a hibaüzenetet dobja:
"A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból a mobileszközödön nem támogatott."Ezzel csak az a bibi, hogy egy alkalmazás nem kérhet az OS -től root jogosultságra vonatkozó infót. Marad az, hogy a fájlrendszerben keres rootolásra utaló "nyomokat". Aztán vagy talál valamit, vagy nem. Ezen a partizánakción több olyan készülék is elbukott, ami nem is volt rootolt. KK -en a v.1.0.12 -es TVGO -t még át tudtam verni az Xposed+RootCloak kombóval, de az újabbakat már nem, és állítólag Lollin sem működik a trükk. De, nekem KK -s kütyüim vannak, úgyhogy tökéletesen működött a csel, egészen a mai napig. Ma, indítás után dobott egy üzenetet, hogy új verzió érhető el. Alatta két választási lehetőség. Frissít, vagy kilép. Sakk, matt. Marad a MyTV, de annál meg a stream -ben barmoltak el valamit, mert nagyon akadozik a lejátszás. Még nyomozom, hogy a puffer kevés, vagy esetleg a kép/hang szinkronban tartásán hasal el a lejátszás.
De, legalább annak örülhetek, hogy az M8 -asom mégsem halt meg. Csak a kínai tápja lett oda. Ma megpróbáltam másik táppal, és gyönyörűen bebootolt.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3225 üzenetére
Sajnos, ez nem ennyire egyértelmű. Még az ARM miniPC -k közül sem mindegyiken megy. Pl., ha a HDMI out a rendszerben nem elsődleges rendszerkép kimenetként van definiálva, akkor a TVGO kapásból bukta. Továbbá, ha rootoltnak látja az eszközt, akkor szintén. A MyTV nem ennyire "kényes", de anmál is símán lehet valami buktató.
-
törölt tag
Ezekkel a Bay Trail, Cherry Trail miniPC -kkel Android alatt megy a Telenor MyTV, és a Telekom TVGO? Ha igen, akkor kinek, milyen kütyün és milyen Android verzióval működik?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3179 üzenetére
A szerver, az szerver. FTP, SMB, Web, stb. Minden platformon ugyanaz. A NAS -omban van még Youtube feltöltő, Gdrive, Dropbox, torrent, letöltő kliensek, stb. Minden Androidos eszközömről elérem. Nem látom értelmét annak, hogy maga a szerver Androidot futtasson.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3177 üzenetére
Nincs. Allwinner A10 -essel kezdtem (MK802II), aztán jött egy pár RK3066 -os (MK808, Imito MX1, és MX2, Measy U2C, stb.), aztán jöttek az RK3188 -asok (MK802IV, MK809III), legutóbb pedig egy AML S802 -es boxom volt (OTT M8), ami most odalett.
Szerverként inkább NAS -t használok (Zyxel NSA310). -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3171 üzenetére
Mások a szempontjaink. A HTPC szerepkör nálam nem lényeges.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3169 üzenetére
100 dollár? Az X9 -et láttam 120 -ért. Nézd meg a specifikációs különbséget! Nagyon meglepne, ha az új verzió nem 150 fölött nyitna. A Geekbox -nak viszont van egy vitathatatlan előnye. Az, hogy kapható. Álmodozni persze lehet, ráadásul az ingyen van.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3166 üzenetére
Ott van a linkben az összes extra. Úgy látom, hogy a kijelzőt levették a listáról. Az alap kütyü egy százas, harminc a landingship, meg még kb. harmincért vannak egyéb csecsebecsék (rtc elem, aktív hűtő, stb.). Szóval, olyan 160 dollár körül van a "fullos" pakk.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3164 üzenetére
Ez miért akkora kunszt? Itt a Landing ship a Geekbox -hoz, rajta a 2,5 -ös vinyó hellyel, és sata -val. Sőt, 60 pines GPIO, és még saját kijelzőt is vehetsz hozzá.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3162 üzenetére
Van még pár hasonló. Pl. Geekbox.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3159 üzenetére
A Dolphin a 10. megnyitott lapnál figyelmeztet, hogy lehet, hogy sok lesz. De, engedi tovább nyitogatni. A telómban 3GB RAM van. Annyinál már akár fél napig is betöltve tud tartani 5-6 oldalt (asztali nézetet használok telón is, nem mobilt).
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3157 üzenetére
Vagy okosteló, vagy Windows. A kettő együtt sajnos, nem megy. Mivel mobil életet élek, ezért az okosteló nálam fontos szempont. Innentől pedig adja magát a dolog, hogy praktikus, ha mindenhol ugyanazokat az alkalmazásokat tudom használni. Az Androidnak is ugyanúgy megvannak a trükkjei, mint a Windows -nak, vagy bármely más rendszernek. Felpakolom a jól megszokott programjaimat, és ennyi. A mindennapokban nekem egyáltalán nem hiányzik a Windows. Jegyzetfüzet kell? Próbáld ki a Clipper+ -t! Billentyűzethez External Keyboard Helper. Youtube zene háttérben? BS Player. Stb., stb.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3153 üzenetére
Ezt rosszul látod. Nem az Android -dal van a probléma, hanem a kütyüvel. A kínaiak "elfelejtették" szoftveresen összerakni. Ez általános probléma az arm miniPC -knél (is). RÁ VALÓ!!! custom ROM -mal lehet rajta segíteni. De, hardverösszetevőkben sem szerencsés választás ez a típus, mert ha minden igaz, akkor 8/1 -es, és az az 1GB RAM hamar elfogy. Olvasgathatsz erről az AML S802 topikban!
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3151 üzenetére
Feltételezem, hogy a telepített alkalmazás nem "Google-dolog", és azt is, hogy nem a Play -ről telepítetted. Mit akarsz nekem megmutatni? Azt, hogy GPSZ nélkül is van Android? Írtam, hogy van. Csak minek?
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3149 üzenetére
A tesztben képekkel illusztrálják a hűtés mókolásának folyamatát, amitől működni fog a turbo mód, mivel gyárilag a túl meleg proci miatt ez nem aktiválódik.
GPSZ = Google Play Szolgáltatások. Ez minden Google -dolog alapja. Pl. a Play -é is. Enélkül nincs alkalmazástelepítés a Play -ről."Pipo doesn’t offer Google Play Services and we haven’t found a way to install them. This basically means that Android is useless. "
Én sem vagyok túl jó angolból. Én ezt úgy értelmezem, hogy a GPSZ nem volt előtelepítve, és a tesztelők nem találtak módot az utólagos telepítésére. A "useless" pedig szó szerint használhatatlant jelent, és ezt az Androidra vonatkozólag írják.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3147 üzenetére
Itt nem épp ezt írják. A hűtés mókolás egy dolog, az még belefér. Viszont amit az Androidról írnak, az elég gáz. Hogyhogy nem telepíthető a GPSZ? Ilyet még nem is hallottam. Anélkül is lehet Android, csak minek? Meg 4GB marad a 32 -ből az Androidnak? Ez még viccnek is rossz. Sosem értettem a Windows helyigényét. Puppylinux -hoz vagyok szokva, ahol párszáz megán elfér az alap OS.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3145 üzenetére
Na, ez bukta. Vasárnap még a Lehel téri boltjukban készleten mutatta a webshop. De, azért még nincs minden veszve, vannak más források is, és ha azok sem válnak be, akkor haladok az eredeti terveim szerint és kerítek magamnak egy Odroid C2 -t.
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3143 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én eddig csak arm miniPC -kkel foglalkoztam, ez nekem új irány. Az volt a tervem, hogy inkább Tabletből veszek egy dual bootos Z8500 -ast (Teclast X16 pro. Nézd át a linket, reklámozzák benne, hogy a 64 bites rendszer mennyi RAM -ot lát a 32 biteshez képest, és a dual channel RAM elérés különbségét is fitogtatják).
Csak közben a héten odalett az arm miniPC -m, és ekkor akadtam rá a 220V -nál arra, amit korábban linkeltem. Tudom, hogy ez sokkal gyengébb, mint egy Z8500, de nekem a Windows jóformán csak az Androidos eszközeim flasheléséhez kéne. Évek óta csak Androidot használok (asztali környezetben is), számomra már az a természetes, hogy a jobb egér gomb a "back", nem pedig a helyi menü. -
törölt tag
válasz
idegen lény #3141 üzenetére
A pontos választ nem tudom, de úgy rémlik, hogy ez is vmi Intel korlátozás. Egyébként a 64 bitesek már az újabbak, a Bay Trailek még 32 bites rendszert futtatnak, ami nem is tudná lekezelni mind a 4GB -ot. A dual channel nem a RAM mennyiségére van hatással, hanem az elérési sebességére. Hiába van sok RAM -od, ha nem tudsz elég gyorsan hozzáférni.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3130 üzenetére
És varmi2:
Köszi az infót!
Még egy 30 -ast nem fizetnék egy Winért, de ezek a 7-10 rugós árak még beleférnek. -
törölt tag
Most vettem észre a specifikációban, hogy az ár egy próba Windows -t tartalmaz. Tudja vki, hogy mennyit kéne fizetnem egy "rendes" Windowsért, amit esetleg frissíthetnék 10 -re (már, ha van értelme).
-
törölt tag
Lehet, hogy én keveset olvastam vissza, de úgy tűnik, hogy valami kimaradt a Z8300/8500/8700 összehasonlításból. A 8300 csak egy csatornán kezeli a RAM -ot, míg a másik kettő dual channel. Sztem nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest