- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem akarok droid vs. win vitát nyitni, nagyon messzire vezetne, és hitvita lenne belőle. Én egyébként nem vagyok egyik rendszer elkötelezettje sem.
Azt viszont tartom, hogy az Intel Atom Z3736F proci teljesítményét olyan régen megugrották a korábbi windows-os vasak, hogy pl. nekem ez óriási visszalépés lenne, ha már windowst használunk. Egészen mások az elvárásaim egy wines vassal szemben, mint egy droidos esetében - lehet, hogy ez egyedi, és nem mondom, hogy hülyeség Pipo X7-et használni, de nekem az atom proci és a 2 gb ram az első hallásra karcsú és kipróbálva sem elég.
Ellenben elég az átlagembernek? Igen, ebben igazad van, simán elég, és akinek nem kell mobilitás, annak én is inkább egy ilyen mini PC-t plusz egy monitort javasolnék - így viszont már kb. 70-75e Ft-nál járunk. Ennyiért kapsz pl. egy ilyet 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel (!!!) Szétüti a Pipo-t. Vagy ha nagyobb képernyő kell, akkor itt van ez még erősebb procival és szintén 4 GB RAM-mal.
Szóval látom a kis fogyasztású, wines mini pécék létjogosultságát, de vagy olcsóbban, vagy nagyobb teljesítménnyel. Nekem egy ilyen proci, 2 GB RAM-mal, értelmes méretű háttértár és képernyő nélkül nem ér több, mint 40 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Asztali PC monitorral
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest