Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem akarok droid vs. win vitát nyitni, nagyon messzire vezetne, és hitvita lenne belőle. Én egyébként nem vagyok egyik rendszer elkötelezettje sem.
Azt viszont tartom, hogy az Intel Atom Z3736F proci teljesítményét olyan régen megugrották a korábbi windows-os vasak, hogy pl. nekem ez óriási visszalépés lenne, ha már windowst használunk. Egészen mások az elvárásaim egy wines vassal szemben, mint egy droidos esetében - lehet, hogy ez egyedi, és nem mondom, hogy hülyeség Pipo X7-et használni, de nekem az atom proci és a 2 gb ram az első hallásra karcsú és kipróbálva sem elég.
Ellenben elég az átlagembernek? Igen, ebben igazad van, simán elég, és akinek nem kell mobilitás, annak én is inkább egy ilyen mini PC-t plusz egy monitort javasolnék - így viszont már kb. 70-75e Ft-nál járunk. Ennyiért kapsz pl. egy ilyet 4 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel (!!!) Szétüti a Pipo-t. Vagy ha nagyobb képernyő kell, akkor itt van ez még erősebb procival és szintén 4 GB RAM-mal.
Szóval látom a kis fogyasztású, wines mini pécék létjogosultságát, de vagy olcsóbban, vagy nagyobb teljesítménnyel. Nekem egy ilyen proci, 2 GB RAM-mal, értelmes méretű háttértár és képernyő nélkül nem ér több, mint 40 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest