Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jó reggelt! Elnézést, hogy én válaszolok.
"Senki nem áldoz be 8gb-ot sticken vagy 16gb-ot pipon, a 24 gb szabad helyből. Próbáld az Amiduos virtual androidot. Fut a 2 rendszer egyszerre, állítani tudod amiduosban mennyi ramot használjon."
6 hsz-al "feletted"!
Ezért! Szerintem.... Úgy gondolom ez egyértelmű, hogy amennyiben lehetséges külső eszközre telepíteni egy 2. rendszert, az sokkal jobb megoldás.
Avagy arra gondolsz, hogy a gyári androidot kellene külső eszközre "átmenteni"? Ez OK, csak a linkelt android nem a Pipo-ra készült.
S mivel nem Pipo-ra készült, így gondolom én az eltérő hardverösszetevők miatt nincs hang, wifi, bt, így kár róla ennyit beszélni. Egyébként is az android, mint 2. rendszer azoknak jelentene bármit is, akik játékra is használnák, akik médialejátszás terén használnának olyan applikációkat, mint pl. az HBO go, teletéka, RTL most, Filmbox live, Fuso, TV go, UPC horizon stb. más előnyét nem látom, egy teljes értékű windows-al szemben, de lehet, hogy lenne még más is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó felújított számítógép
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest