- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
Egyetlen dolog okozott problémát, mégpedig az, hogy két floppymeghajtóval sem akart rendesen boot-olni egy másik gépben formázott floppykról. Aztán amikor a WinME alatt megformáztam ezen a gépen mindkét floppyt (egyik indítólemez BIOS-frissítéshez, a másik Memtest86), akkor már azokról a lemezekről rendesen bebootolt. Ez nem tudom miért volt, lehet hogy a floppykkal volt valami.
Egyébként jó kis lap, semmi gond nem volt vele telepítés alatt sem. -
Feltalapítettem a WinME-t a gépre (a kollégám ehhez ragakodik), és lemértem a mem sebességet valamint a 3DMark2001SE-vel a gép sebességét.
Konfig:
MSI PT880 NEO-LSR alaplap
2.4 GHz Celeron
2x256MB V-Data DDR400 ram
Abit Ti4200 128MB 4xAGP 250/444 MHz
Detonator 41.09 (nem volt kiírva jobb, nem taknyoltam vele)
A BIOS-ban bekapcsoltam a dual channel memóriakezelést, az FSB 400MHz a proci miatt, a ram elvileg 400MHz-en ment 2.5-5-5-7 beállításban.
Everest memóriasebesség:
2800 MB/s körüli olvasás
900 MB/s körüli írás
Ilyen eredményt a KV7-es DDR400 3-5-5-9 gépem is produkál...
3DMark2001SE:
6500 pont
Na ez az, ami iszonyat gyenge, de talán betudható a 2.4-es Celeronnak. De akkor is kevésnek tűnik... -
-
Éppen most rakok össze egy MSI PT880 NEO-LSR VIA chipsetes alaplappal egy 2.4-es Celeron konfigot.
Érdemes ezt a tesztet megnézni, nagyon jól szerepel a VIA PT880 chipset ezen az alaplapon: [L]http://www.nordichardware.com/reviews/motherboard/2004/MSI_PT880/index.php[/L]
Szerintem jó kis alaplap ez! (Annak kell lennie, mivel én ajánlottam az ismerősömnek, aztán engem fog szidni, ha nem válik be... :DDD)
Még a telepítés és egyebek hátravannak, majd ha eszembe jut ez a topic, leírom a véleményem! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest